Sports

Mesajul mobilizator al lui Andrei Cristea înainte de DinamoFostul fotbalist Andrei Cristea (38 de ani) a transmis un mesaj video înaintea returului dintre Dinamo și U Cluj, din barajul de menținere / promovare în Liga 1.

Dinamo a pierdut cu 2-0 manșa întâi a „dublei” cu U Cluj și mai are la dispoziție 90 de minute pentru a răsturna acest scor. Se așteaptă ca tribunele stadionului din Șos. Ștefan cel Mare să fie ticsite duminică seara, date fiind miza jocului și prețurile foarte mici pentru care se pot achiziționa biletele. Cel mai ieftin tichet este la peluze, 5 lei, iar la VIP se poate intra cu 30 de lei.

Fostul atacant Andrei Cristea, care a jucat în două rânduri pentru Dinamo, a transmis un mesaj de încurajare înaintea duelului decisiv de la finalul acestei săptămâni și a amintit de celebrul meci de la Liberec, când „câinii” s-au calificat în fața lui Slovan după ce pierduseră turul cu 3-0 la masa verde.

Mesajul lui Andrei Cristea înainte de Dinamo – U Cluj

Andrei Cristea a încurajat-o pe Dinamo înaintea meciului decisiv cu U Cluj de duminică și a transmis că jucătorii au forța necesară de a întoarce rezultatul din tur. Fostul atacant al formației din Șos. Ștefan cel Mare se bazează în primul rând pe atmosfera incendiară care va fi pe stadion, fiind posibil să asistăm chiar la un sold-out pentru acest meci.

„Salutare, tuturor! Știu că este un moment dificil pentru Dinamo, dar am mare încredere că, dacă s-a putut la Liberec într-o săptămână magică, sunt convins că acasă, cu un stadion plin de «câini», Dinamo va întoarce rezultatul!

Vă țin pumnii și sunt alături de voi!”, este mesajul video al lui Andrei Cristea, publicat de pagina de facebook DDB Italia.

Dinamo și U Cluj se întâlnesc duminică, 29 mai, în manșa a doua a barajului de menținere / promovare în Liga 1. În tur, ardelenii s-au impus cu 2-0.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close