Entertainment

”Merităm să ne amețim creierii câteodată!”


Lora petrece fără să se uite la ceas, la Mamaia. A ”ras” cluburile, dar își propusese din timp să se „dea peste cap” de 1 Mai și în zilele de dinaintea marii sărbători. S-a pregătit fără cusur pestru asta, și-a asortat ținutele. Avea să explice totul pentru CANCAN.RO, în exclusivitate.

Din start, a recunoscut că a pierdut toată noaptea în club: ”Am petrecut până la șase și jumătate”, a spus Lora. Apoi a dezvăluit cum a ajuns la Mamaia.

”A fost inopinat, n-a fost niciun plan, dar mă bucur tare. Chiar foarte tare. Am aflat de mulți prieteni care fac 1 Mai la mare. Ne-au momit cu o super-locație. Și faptul că nu am mai fost demult la o muzică bună, la un concert…”, a spus Lora.

(CITEȘTE ȘI: CANCAN.RO A INTRAT ÎN BUCĂTĂRIA DE LA NUBA MAMAIA. CE PREPARATE ÎI AȘTEAPTĂ PE CEI PESTE 2.500 DE PETRECĂREȚI)

S-a bucurat să reîntâlnească oamenii, să facă baie de mulțime. ”Oamenii spun că sunt Lora, iar eu nu am niciun fel de barieră, înainte era barieră. De data asta, dacă echilibrezi cum trebuie, oamenii îți dau multă energie. Poți să vii la mine, să mă iei în brațe!”, a continuat artista.

Lora și-a pregătit din timp minivacanța de 1 Mai, de la Mamaia (Foto: CANCAN.RO)

Lora a petrecut până la șase dimineața! A trecut pe hidratare

S-a și amețit, nu ascunde. E pe hidratare, că vine iar noaptea. ”Am pe Story de astă-noapte și eram…. Dar care e problema? Merităm să ne amețim creierii câteodată. Azi voi fi pe hidradare, pe vitamine… Și iar seara…

M-am îmbrăcat și m-am încălțat. M-am pregătit. Eu cooperez cu mai multe branduri și mi-am făcut ținuta dinainte. Știam asta, că voi ajunge la mare de 1 Mai”, a declarat artista.

(NU RATA: DANIELA CRUDU A FĂCUT SPECTACOL TOTAL CHIAR ÎN PARCARE! A ȘOCAT TOATĂ AUDIENȚA! ”PETRECERI CA LA NOI NU EXISTĂ! AM VENIT SĂ MĂ DISTREZ!”)

”Cele mai scumpe chestii le-am primit. Nu sunt zgârcită, dar am un business și stiu ce înseamnă 1.000 de euro, 2.000… Sunt un om care se bucură la orice chestie.

Mi-am cumpărat o rochiță care a costat foarte mulți bani, dar mi-am zis că-i amortizez, ies pe scenă cu ea… E versatilă, pot ieși și pe stradă”, a mai spus cântăreața.

Bugetul Lorei? Există și el, că nu-i place ”pomana”, deși de multe ori este invitată la masă. ”Eu îmi plătesc mâncarea, există situații când se insistă, ca-i din partea noastră, dar eu nu… Dar depinde și de starea mea de spirit.

Eu sunt intuitivă, știu când omul face ceva cu drag”, a încheiat Lora.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close