Entertainment

Meghan Markle, în doliu. Soția prințului Harry plânge moartea unei persoane importante în viața ei: „M-a lăsat cu inima frântă”  • Meghan Markle, mesaj trist după moartea unei persoane dragi
  • Ce a transmis soția prințului Harry

Pierderea unui prieten drag a lăsa-o cu „inima frântă” pe Meghan Markle. Soția prințului Harry este în doliu după moartea prietenului ei Oli Juste. Într-un mesaj emoționant, ducesa reflectat asupra durerii pe care i-a lăsat-o pierderea lui la începutul acestui an.

Meghan Markle, în doliu după moartea unui prieten drag

Pe 6 aprilie, Markle a publicat un mesaj pe site-ul Mayhew – o organizație caritabilă pentru animale, pe care ducesa a ales s-o sprijine în 2019 – pentru a aduce un ultim omagiu lui Oli Juste, prietenul drag care a a adus-o în organizație.

Pe 15 ianuarie 2022, prietenul meu drag Oli a murit în mod tragi și neașteptat. M-a lăsat pe mine și pe mulți alții cu inima frântă și în reflecție, știind că moștenirea pe care o lasă prietenilor noștri blănoși este simplă: doar iubire”, a scris Meghan Markle.

În cadrul scrisorii, Meghan a explicat cum Oli a ajutat-o să cunoască organizația când era în căutare de locuri pentru a face voluntariat, în urmă cu aproape patru ani.

Meghan și Oli erau conectați de iubirea lor nesfârșită pentru animale, el fiind și cel care a avut grijă de câinele ducesei, când animalul se recupera după un accident grav.

Colaborarea lui Meghan cu Mayhew a luat sfârșit la începutul anului, dar ducesa a subliniat că sprijinul ei pentru munca lor nu a dispărut niciodată.

Citește și: Meghan Markle, dezvăluiri grave despre familia regală britanică: „Îmi protejez soţul de recriminările constante”
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close