Sports

Meci caritabil la Lyon, pentru victimele războiului din Ucraina. Vedetele care vor participa  • Liga 1: UTA Arad – Academica Clinceni, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova – FC Argeș, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Legendele lui Lyon, eveniment caritabil pentru Ucraina

Groupama Stadium din Lyon va găzdui “Meciul Eroilor” pe 10 mai, în care se vor înfrunta o echipă de legende ale clubului Olympique Lyon și o echipă în culorile UNICEF, Fondul Naţiunilor Unite pentru Copii.

Beneficiile acestui meci vor permite ajutorarea “copiilor şi familiilor lor în Ucraina”, a explicat clubul francez, care va marca cu aceeaşi ocazie 20 de ani de la câştigarea primului titlu în Franţa (2002).

Din echipa lui Olympique Lyon ar urma să facă parte Sonny Anderson, Gregory Coupet, Sidney Govou, Michael Essien, Cris, Claudio Cacapa, dar şi fostul baschetbalist Tony Parker.

Din echipa UNICEF vor face parte, între alţii, Christian Karembeu, Robert Pires și fosta internaţională Laure Boulleau.

Extratereștrii din filme, o schiță artistică sau o oglindire cât se poate de reală? Vezi Eroii de pe ecran, azi de la 22:10, numai pe Digi Life!

Olympique Lyon, prin intermediul fundaţiei sale, a anunţat săptămâna trecută o donaţie de 50.000 de euro pentru UNICEF, pentru ajutorarea persoanelor din Ucraina.

Etichete: lyon , ucraina , razboi , meci caritabil


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close