Entertainment

Masacru la Kramatorsk! Rușii au bombardat gara din oraș, în care se aflau mii de oameni. Una dintre rachete avea inscripția: “Pentru copii”


Atac cu rachete la Kramatorsk

[Sursa foto: Captură video]


In articol:


Rusia a lansat două rachete spre gara din Kramatorsk, în timpul evacuării civililor, provocând un adevărat masacru, anunță guvernatorul regional Pavlo Kirilenko. Președintele Volodimir Zelenski a declarat că 30 de persoane au murit, iar alte 300 au fost rănite, în timpul atentatului, potrivit CNN.

Citeste si: Japonia, lovitură dură pentru Vladimir Putin! Decizia luată de oficialii de la Tokyo

Zelenski, despre masacrul de la Kramatorsk: “Există martori, există înregistrări video, există resturi de rachete și oameni morți”

Președintele Volodimir Zelenski a declarat că 30 de oameni au murit, iar alți 300 au fost răniți, după ce rușii au bombardat gara din Kramatorsk. Pe una dintre rachete, soldații lui Putin au scris și un mesaj care face trimitere la atacurile asupra Teatrului din Mariupol: “Pentru copii”
, au scris militarii ruși, care au bombardat în urmă cu câteva săptămâni Teatrul din Mariupol, deși pe clădire era inscripționat cuvântul “copii”.

Citeste si: Câte operații estetice are Vladimir Putin- kfetele.ro

Citeste si: Nuțu Cămătaru, declarație șocantă despre Monica Gabor: „Mi-a adus-o Dinu Damaschin. Am ținut-o câteva zile, era varză..- bzi.ro

Atac cu rachete la Kramatorsk

[Sursa foto: Captură video]

Rusia neagă că ar fi atacat gara din Kramatorsk

Ministerul rus al Apărării a oferit o prima declarație despre tragedia de la Kramatorsk. Oficialii de la Kremlin au respins toate acuzațiile referitoare la bombardamentul în care au murit 30 de persoane și au acuzat Ucraina că încearcă să provoace Rusia: “Toate declarațiile reprezentanților regimului naționalist de la Kiev cu privire la presupusul “atac cu rachete” al Rusiei din 8 aprilie, asupra gării din Kramatorsk, sunt o provocare și nu corespund absolut deloc realității.

Citeste si: Soldații ruși au trimis, din Belarus, lucruri furate de la ucraineni, printr-un serviciu de curierat! Totul a fost surprins de camerele de supraveghere

Subliniem faptul că rachetele tactice Tochka-U, ale căror resturi au fost găsite în apropierea gării din Kramatorsk și publicate de martori oculari, sunt folosite doar de forțele armate ucrainene.”, transmite ministerul rus al Apărării.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close