Entertainment

Marisa Paloma, noapte greu încercată cu fiica ei! Ce a pățit micuța: “S-au văzut niște ameliorări”  • Marisa Paloma, probleme cu fiica ei!
  • Ce au pățit în miez de noapte

Marisa Paloma a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu doar o lună, astfel că nu este deloc acomodată cu problemele bebelușilor, însă încearcă să facă față la tot, astfel că a trecut cu brio peste primele nopți în care fiica ei s-a confruntat cu dureri la burtică.

Marisa Paloma, probleme cu fiica ei în miez de noapte

Frumoasa brunetă s-a interesat înainte de a naște despre problemele cu care o să se confrunte fiica ei în primele zile de viață, astfel că deși era pregătită cu toate tratamentele, a avut o noaptea foarte grea.

Durerile de burtă ale micuței nu se ameliorau deloc, așa că plângea și nu putea să se liniștească. În miez de noapte, Marisa Paloma i-a administrat mai multe siropuri, după cum a fost îndrumată de către pediatrul ei, iar după ceva timp au început să își facă efectul.

Epuizată, vedeta a împărtășit momentul cu fanii de pe Instagram și le-a explicat care dintre tratamente a răspuns mai bine la problema fiicei sale, explicând de asemenea că este foarte obosită și ea, dar și micuța ei.

“Sunt tare obosită! Măcar astăzi cea mică a fost mai bine cu burtica. (…) S-au văzut niște ameliorări după.”, a mărturisit Marisa Paloma pe rețelele de Instagram

Vedeta, în continuare îngrjorată

Ei bine, deși acum fiica ei s-a mai liniștit, Marisa Paloma nu poate să lase grijile în urmă, astfel că imediat cum s-au deschis farmaciile, a plecat să cumpere noi tratamente la îndrumarea medicului care se ocupă de fetița ei.

Vedeta a împărtășit cu mămicile din comunitatea ei mare de care se bucură pe Instagram, unde este foarte activă, astfel că multe dintre ele au încurajat-o și i-au dat câteva sfaturi legate de problemele cu care se confruntă fiica ei la burtică.

“Azi o luăm de la capăt!”, a scris Marisa Paloma pe Instagram.

CITEȘTE ȘI: Marisa Paloma și Liviu Stanciu, prima ieșire în parc, în trei! Vedeta a împărtășit fiecare momente pe Instagram: “Este superb” / FOTO
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.