Sports

Mario Camora, moment de sinceritate după eșecul cu FCSBMario Camora (37 de ani) a avut un moment de sinceritate după eșecul suferit de CFR Cluj cu FCSB, scor 0-1.

CFR Cluj s-a încurcat pe teren propriu cu FCSB, scor 0-1, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1, sezonul 2021 – 2022, iar Mario Camora a tras concluziile la finalul partidei.

La finalul meciului de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, Mario Camora a analizat jocul prestat de campioana României cu FCSB și recunoaște că ardelenii n-au evoluat bine nici înaintea eliminării lui Susic.

Mario Camora, moment de sinceritate după eșecul cu FCSB

Mario Camora a vorbit și despre lupta pentru titlu după ce FCSB s-a apropiat la două puncte de CFR Cluj, iar Universitatea Craiova este la 6 distanță de prima poziție.

„Era un meci echilibrat. Din păcate a venit acel cartonaș roșu. Noi a trebuit să ne apărăm. Să încercăm să ținem de rezultat cât mai mult. Din păcate, o deviere și mingea a intrat exact unde se intră. Acolo, la colț. Nu avea ce să-i facă, dar e frustrant că a venit din deviere. La ultima secundă am avut și noi ocazia. Când joci în 10, ar fi trebuit să o bagi în poartă. E greu să joci 11 contra 11, cu FCSB, cu Craiova, sunt echipe bune. Și mai greu când joci în 10. Acum, trebuie să ridicăm capul, să fim mai uniți ca niciodată. Până la urmă, suntem pe primul loc. Să ne pregătim, să luăm pas cu pas.

La ultimul meci, am spus că un punct este bun și am primit gol la ultima fază. Acum, a fost un meci în care am jucat a doua repriză în 10. Un egal era bine, dar a venit un gol din deviere. Trebuie să analizăm bine meciul, să vedem unde greșim, să fim uniți, căci doar așa vom putea câștiga campionatul Mai avem 5 meciuri. Important este să ne câștigăm meciurile, dar să jucăm mai bine. Și astăzi, 11 contra 11, nu am jucat bine. Nu țin minte o ocazie de gol 11 contra 11. De noi zic. Trebuie să strângem rândurile.

Clar a intrat și Craiova. Trebuie să fim atenți. Mai important este să fim atenți ce facem noi, să nu mai facem pași greșiți. Era un meci important pentru ambele echipe, nu este vorba de presiune. Trebuia să fim echilibrați mental. Asta era cel mai important. Trebuie să lucrăm mai mult mental”, a declarat Mario Camora, la finalul partidei cu FCSB.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.