Entertainment

Maria Păuna a petrecut la Loft, iar apoi a negociat la sânge…


Maria Păuna, cunoscută drept „Regina Sprâncenelor”, nu pare să se lase păcălită de nimeni! Nici de cursantele cu care mai intră în dispute, dar nici de cei care vor să profite de ea. În cazul de față, taximetriștii din Capitală. În față la Loft, după ce a petrecut câteva ore bune, blondina a avut ceva de furcă. Șoferii au încercat să o „jecmănească”, dar ea nu s-a lăsat. CANCAN.RO are imagini exclusive!

Restricțiile au fost ridicate, iar celebritățile au primit – și ele – verde la distracție. Cluburile au fost luate cu asalt, iar petrecerile ținute până dimineață au fost reluate. Maria Păuna nu putea lipsi nici ea de la un astfel de party! S-a întâmplat în urmă cu doar câteva zile, când a ales Loft-ul pentru o distracție ca între fete. Și a fost una pe cinste! Imaginile surprinse de paparazzii CANCAN.RO o dovedesc cu prisosință!

(CITEȘTE ȘI: “SHARON STONE A ROMÂNIEI” A REDESCOPERIT DRAGOSTEA. CU CE GEST A IMPRESIONAT-O IUBI DUPĂ CE AU MÂNCAT DIN ACEEAȘI FARFURIE)

Maria Păuna a negociat la sânge cu taximetriștii!

E puțin trecut de ora 2 dimineața, iar Maria Păuna iese din Loft însoțită de una dintre prietenele ei. Distracția pare să fi fost pe cinste! Outfit-ul ales de „Regina Sprâncenelor” este unul extrem de sexy. Rochie neagră, scurtă, cizme peste genunchi și vestă de blană.

Nici accesorizarea nu a lipsit, o brățară destul de mare, argintie, care a completat perfect ținuta. Prietena, și ea sexy! Și, cu siguranță, nu au trecut neobservate în interiorul clubului. Așa cum nu au făcut-o nici în exterior, în stradă, în timp ce așteptau taxiul!

Maria Păuna și prietena ei ies din club/ Sursă foto: CANCAN.RO

Doar că, ce să vezi, aici, afară, taximetriștii le-au privit ca pe o potențială „pradă”. Au simțit imediat că au nevoie de mașină, dar și că au ceva bănuți la ele, așa că au profitat. Au umflat cu mult tariful, în speranța că, de frig sau de oboseală, „victimele” vor ceda ușor suma cerută. Sigur, Maria Păuna e supranumită „Regina Sprâncenelor” și are un business care-i aduce destul de mulți bani, însă nu se lasă prea ușor păcălită.

Maria Păuna, iritată de atitudinea taximetriștilor

La auzul tarifului, Maria Păuna s-a întors, și-a privit prietena și i-a făcut semn. Nici în ruptul captului nu era o sumă de acceptat. Dar totul vine la pachet cu anumite repercusiuni. După ce au refuzat oferta „generoasă”, cele două prietene au fost nevoite să aștepte, îmbufnate, în mijlocul străzii până când au găsit, pe aplicație, un taxi cu un tarif decent.

Maria Păuna așteaptă taxiul/ Sursă foto: CANCAN.RO

(VEZI ȘI: SUPER-TELENOVELĂ: SOŢUL A PĂRĂSIT-O PE ”REGINA SPRÂNCENELOR” PENTRU O UCENICĂ, IAR NOI AM AFLAT ÎNTREAGA POVESTE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close