Entertainment

MAREA PREMIERA “Dimineaţa cu noi”, astazi, la 8:00, la Kanal D!


Asteptarea a luat sfarsit, din aceasta dimineata, de la 08:00, cel mai fresh matinal,“Dimineata cu noi”, debuteaza pe micile ecrane, la Kanal D! Bursucu, Viviana Sposub, George Tanase si Chef Patrizia Paglieri le vor oferi telespectatorilor, de luni pana vineri, un început de zi plin de energie și voie bună. 

Matinalii sunt nerabdători să fie alături de telespectatori în fiecare dimineaţă, cu informaţii relaxate, glume ca între prieteni, interviuri in exclusivitate cu artistii momentului, sfaturi din partea unor specialişti în diferite domenii de interes, precum nutriţia, sportul, sănătatea.

Citeste si: E obligatoriu pentru toţi românii, de pe 14 martie 2022. Anunţul oficial a fost făcut- bzi.ro

 Nu vor lipsi din emisiune recomandările de petrecere a timpului liber, reportajele sau intervenţiile realizate special pentru “Dimineaţa cu noi”, comentarii referitoare la cele mai bizare ştiri ale zilei, muzica bună şi multe alte suprize.

Nu pierdeţi aşadar de astazi de la ora 08:00, de luni pâna vineri, “Dimineaţa cu noi”, matinalul care iţi face ziua mai frumoasă, prezentat de un trio plin de energie şi umor: Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.