Entertainment

Mare Britanie a luat decizia. Nu va mai importa caviar rusesc și va crește prețul diamantelorSancțiunile împotriva Rusiei continuă să lovească țara invadatoare. Oficialii din Marea Britanie au comunicat faprul că extind lista produselor pe care nu le mai primesc și că le vor scumpi tarifele. 

Departamentul pentru Comerț Internațional al Marii a declarat recent faptul că ultimele restricții vor include și interzicerea mai multor produse. Printre acestea, se numără interzicerea importului de argint, lemn și mai multe alimente de lux, cum ar fi caviarul. 

În ceea ce privește tarifele de import, Rusia și Belarus vor fi nevoite să plătească și cu 35% mai mult pentru produsele pe care le pune Marea Britanie la dispoziție. 

Ministerul de Externe a precizat că vor fi impuse sancțiuni și personalităților militare și companiilor de apărare din Rusia. Acestea vin ca urmare a faptului că Vladimir Putin nu dorește încetarea invaziei asupra Ucrainei. (CITEȘTE ȘI: Atenție! Poți lua amendă de până la 20.000 de lei dacă faci un singur lucru)

Rusia, constrânsă de Restricții. Ce sancțiuni a decis Uniunea Europeană

Uniunea Europeană a decis un nou set de sancțiuni împotriva Rusiei. Conform oficialilor, se dorește suspendarea exportului cu bunuri și produse de lux. Printre acestea, se numără și caviarul, dar și șampania, trufele, bijuteriile, iahturile, autovehiculele și produsele electrocasnice. 

„Cei care susţin maşina de război a lui Putin nu mai trebuie să profite de stilul lor de viaţă somptuos în timp ce peste oamenii nevinovaţi din Ucraina cad bombe”, a spus preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen

Valoarea produselor pe care Uniunea Europeană dorește să nu le mai ofere Rusiei se ridică la sume colosale. Valoarea minimă pe care un produs trebuie să-l aibă pentru a nu mai putea fi exportat este de 300 de euro, dar poate ajunge și până la zeci și sute de mii de euro. (CITEȘTE ȘI: Este proiect de lege. Căror angajați le va plătit statul ratele și creditele)

 Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.