Entertainment

Mamă şi fiică din Botoşani, găsite moarte în casă. Cele două prezentau urme de violență extremă  • O mamă și fiica ei au fosst găsite moarte în propria casă.
  • Ambele au urme de violență pe corp.

Două femei, mamă și fiică, au fost găsite moarte în casă, într-un sat din Botoșani. Descoperirea macabră a fost făcută de un vecin. Cele două trupuri neînsuflețite prezentau urme de violență extremă, relatează Antena 3.

Mamă și fiică din Botoșani, moarte în propria casă, în condiții de violență extremă

Victimele de aproximativ 80, respectiv 50 de ani, au fost găsite fără suflare de un vecin, chiar în această dimineață.

Deocamdată, nu se știe încă ce s-a întâmplat cu cele două femei. La locul tragediei au venit poliţiştii şi criminaliştii, care efectuează cercetări în încercarea de a găsi urme cu privire la un posibil autor al ororii.

Oamenii legii au vorbit deja cu mai mulți vecini, iar din declarațiile acestora reiese doar că cele două femei erau retrase. Localicii sunt șocați de tragedie și nu își pot da seama cine ar fi putut să le aducă sfârșitul victimelor.

Un bărbat din Botoșani și-a ucis fosta soție în fața mamei și a surorii ei

O altă crimă oribilă a avut loc în Botoșani în luna februarie. Atunci, un bărbat și-a ucis fosta soție chiar sub privirile terifiate ale mamei și surorii acesteia. Fiul victimei a dezvăluit că tatăl lui era furios pentru că femeia l-a părăsit, iar ancheta a arătat că bărbatul și-a premeditat fapta.

Criminalul o amenința de luni bune pe femeie și în cele din urmă și-a dus planul la capt. Timp de mai multe zile s-a ascuns într-o casă părăsită din vecinătatea locuinței victimei și a profitat de un moment în care bărbații din casă au plecat, pentru a comite crima.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close