Entertainment

Maine, de la 10:00, Marea Premiera a reality show-ului “Casa iubirii”! Andreea Mantea: “Ei se consuma din orice, ii privesc si le citesc pe chip toata gama de trairi”In articol:


Maine, la ora 10:00, Andreea Mantea va deschide portile Casei iubirii, iar telespectatorii ii vor putea cunoaste, in premiera, pe cei 14 concurenti, 7 fete si 7 baieti, care pornesc in calatoria impresionanta a gasirii sufletului pereche.

, Marea Premiera a reality show-ului “Casa iubirii” are loc mâine, 4 aprilie

Emisiunea “Casa iubirii” va fi difuzata, incepand de maine, de luni pana vineri, de la 10:00 si de la 17:00, si in fiecare sambata si duminica, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Andreea Mantea marturiseste ca o incearca emotii uriase inaintea primei editii “Casa iubirii”. Prezentatoarea emisiunii de la Kanal D este impresionata de naturaletea si curajul concurentilor aflati in cautarea iubirii si le urmareste cu atentie fiecare reactie, fiecare pas.  

Eu ma emotionez in fiecare zi, la filmari, traiesc alaturi de ei fiecare clipa. Ei se consuma din orice, ii privesc si le citesc pe chip toata gama de trairi. De abia astept sa vada si telespectatorii ceea ce traiesc si eu aici, in fiecare zi. Sunt bucuroasa ca ii veti putea cunoaste, incepand de maine, pe cei 14 tineri curajosi, care isi doresc atat de mult sa isi gaseasca dragostea, sa traiasca ceva cu totul special ”, spune Andreea Mantea.

 

Citeste si: Armata rusă a luat-o razna! Soldaţii ruşi consumă carne de câine şi violează copile..- bzi.ro

Citeste si: WOWbiz a fost în „Casa iubirii” și avem în exclusivitate primele imagini! Bianca Comănici: „Doamne, cum arată!”

Incepand de luni, 4 aprilie, cei 14 concurenţi care pornesc într-o călătorie cu totul specială a căutarii sufletului pereche.

Cu toţii vor trece printr-o serie de încercări de-a lungul cărora telespectatorii îi vor descoperi într-o mulţime de ipostaze. De altfel, concurenţii vor avea o zi specială dedicată “confesiunilor”, în care îşi vor putea face cunoscute poveştile de viaţă celor din faţa micilor ecrane, dar şi celor aflaţi în Casa iubirii,  alături de ei. În fiecare joi, cei 14 căutători ai dragostei îşi vor deschide sufletul şi, la rândul lor, vor asculta ce au de împărtăşit ceilalţi,  încercând să îi înţeleagă şi să îi cunoască mai bine pe aceştia.

O altă zi extrem de importantă şi de plină de suprize va fi cea de sâmbătă, când concurenţii vor avea parte de vizite în Casa iubirii.  Vor fi prezenţi în Casa invitaţi din diferite domenii, prieteni sau chiar membri ai familiilor concurenţilor. De asemenea, vor veni în emisiune şi artişti, cântăreţi care să le ofere concurenţilor  momente de entertainment memorabile.

Nu pierdeţi, începând de maine, 4 aprilie, de la ora 10:00, reality show-ul “Casa iubirii”, emisiunea cu şi despre dragoste, prezentată de Andreea Mantea, la Kanal D!Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close