Sports

Lui Sorin Cârţu i-au trezit nostalgii faza senzaţională creată de MarkovicDeşi nu a marcat în victoria Universităţii Craiova cu 3-0 în faţa lui FC Argeş, în prima etapă din play-off, Jovan Markovic a creat faza meciului, în prima repriză, când l-a driblat „ca în cabina de telefon” pe Dobrosavlevici şi a şutat din unghi, dar mingea a fost deviată în transversală de portarul Greab.

Preşedintelui Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, i-au trezit nostalgii acea fază, una caracteristică pentru atacantul Craiovei Maxima, specialist al golurilor din situaţii imposibile. Markovic a înscris în acest sezon după o pătrundere asemănătoare, în meciul pierdut cu 4-1 de Universitatea Craiova în deplasare cu FCSB.

„Nici eu n-am dat un gol cum putea să dea Markovic, păcat că nu a înscris! Ba da, am dat o dată, la Constanţa! Şi toţi au crezut atunci că am marcat din spatele porţii! Era senzaţional să intre mingea în poartă, Markovic are execuţii de tipul acesta, eu i-am transmis să nu se limiteze la o singură execuţie într-un meci, să încerce mai multe, mai ales când îţi iese şi ai o stare fizică bună şi poţi să încerci multe din execuţii de tipul ăsta, la care nu se aşteaptă adversarul.

Mă bucur şi pentru golul lui Baiaram, pentru că i-am explicat ce înseamnă piciorul stâng în astfel de situaţii şi să-şi îmbunătăţească execuţiile. Atacantul fără ambele picioare nu e… Iar Baiaram, la vârsta lui (19 ani, n.r.), are timp să progreseze, cu cât mai repede, cu atât mai bine” a declarat Sorin Cârţu.

Sorin Cârţu: „Locul 2 şi Cupa României sunt cele două obiective”

Sorin Cârţu s-a declarat satisfăcut de prestaţia Universităţii Craiova în meciul de debut în play-off şi a anunţat că obiectivul „luat din mers” este ocuparea locului 2 în campionat, la care se adaugă câştigarea Cupei României.

„O victorie meritată şi în urma unui joc foarte frumos, am avut meciul sub control tot timpul, mai ales în prima repriză, în care avantajul putea să fie mai mare. E un început de play-off exact cum ni-l doream, vom încerca să acumulăm cât mai multe puncte în cele nouă meciuri care ne-au mai rămas. Sper să câştigăm locul 2, este un obiectiv luat din mers, iar la ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp şi la ceea ce arată echipa avem speranţe pentru a-l îndeplini.

Şi, de ce să nu, vrem să coroborăm câştigarea unui loc 2 cu câştigarea Cupei României. Sunt cele două obiective în care echipa este angrenată şi modul în care arată la momentul acesta ne dă speranţe. Mai ales că şi lotul nostru începe uşor-uşor să se refacă, mulţi dintre cei accidentaţi revin şi vom avea tot mai mulţi jucători valizi” a spus „Sorinaccio”.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close