Entertainment

Lucrul pe care Lora nu i l-ar putea ierta niciodată lui Ionuț Ghenu. Artista a spus-o direct, fără ocolișuri: “Închid ușa pentru totdeauna”In articol:


Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani și sunt pe punctul de a face pasul cel mare.

Cu toate acestea, artista recunoaște că nu este mereu totul numai lapte și miere în relația lor. Într-un interviu recent, pentru click.ro, cântăreața a dezvăluit ce compromisuri fac ea și partenerul ei în cuplu, dar și ce nu i-ar putea ierta niciodată bărbatului.

Citeste si: “M-am îndrăgostit de tine!” Lora, declarație neașteptată din partea unui coleg de breaslă. Totul s-a întâmplat sub privirile lui Ionuț Ghenu

Lora, despre relația cu Ionuț Ghenu: “Dacă ai puterea să oprești conflictul, te așteaptă o viață fericită”

Lora a mărturisit că ea și partenerul ei se confruntă, de multe ori, cu discuții în cuplu, însă reușesc să treacă repede peste situația creată. Secretul, spune artista, e să renunți la orgoliu și să nu pui presiune pe cel de lângă tine, atunci când acesta este nervos: “Am învățat să acceptam că nu putem fi mereu pe aceeași lungime de undă și e ok.

Când omul de lângă tine e încărcat și nervos e bine să eviți discuțiile în contradictoriu și să nu adaugi presiune.

Citeste si: Nunta anului în showbiz-ul românesc! Cei doi s-au căsătorit într-un cadru de vis, la Paris!- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Iubirea ajută cuplurile să-și revină din momentele tensionate și dacă dreptatea ta nu îți pompează ego-ul, dacă ai puterea să oprești conflictul, te așteaptă o viață fericită. Competiția între cine are mai multă dreptate distruge multe relații, din păcate. Ce sens are dreptatea ta, dacă omul iubit plânge?”, a declarat Lora, pentru sursa amintită.

Lora și Ionuț Ghenu

[Sursa foto: Instagram]

Ce nu ar putea să-i ierte Lora niciodată partenerului său?

Lora a vorbit și despre greșelile peste care nu ar putea trece niciodată într-o relație. Artista a dezvăluit că a învățat, de-a lungul timpului, să fie atentă la comportamentului bărbatului de lângă ea: “Eu sunt genul de om care iert pentru liniștea mea, în timp ce îți închid ușa pentru totdeauna.

Citeste si: Lora, la un pas de a îmbrăca rochia de mireasă. Marele anunț a fost făcut: ”Ionuț e alesul”

Femeia trebuie să fie atentă la bărbatul mincinos, manipulator, rece, egoist. Sunt anumite semne și dacă le vezi din timp, asta te va feri să ajungi la înșelat, violență sau alte astfel de coșmaruri.”, a adăugat artista.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close