Entertainment

LIVE “Doctorul minune”, episodul din 5 octombrie. Cum poți să vezi online serialul difuzat de Kanal D. VIDEO LIVEIn articol:


Serialul “Doctorul minune” poate fi văzut și live stream online.

LIVE STREAM “Doctorul minune”, marți 5 octombrie 2021. Ce se întâmplă cu Ali? VIDEO online

Ali, interpretat de actorul Taner Olmez

[Sursa foto: Captură YouTube]

Serialul “Doctorul minune” vine cu un episod impresionant marți, 5 octombrie 2021. Cei care nu pot urmări serialul la televizor, au posibilitatea să vadă serialul din 5 octombrie 2021 LIVE. Iată câteva detalii despre ce veți vedea în această seară de la ora 20:00, în “Doctorul minune”.

Citeste si: Ali Vefa, din “Doctorul Minune”, inspirație pentru cazuri reale. Ce i-a spus tatăl unei fetițe cu autism când l-a întâlnit pe stradă, l-a marcat: “M-a șocat acest tată”

Situații emoționante, pline de neprevăzut, se petrec în această seară, într-un nou episod din serialul “Doctorul minune”, începând cu ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Rusia a acceptat propunerea de pace a Ucrainei. E ştirea momentului în Europa- bzi.ro

Conducerea spitalului Berhayat, mai puțin Kivilcim, este avertizată de doctorul Tanju. Acesta susține că Ali merită suspendarea din funcție, după ce a avut un comportament nepotrivit în fața unui pacient.

Citeste si: Cine este iubita lui Ferman din Doctorul minune, în viața reală. Actorul Onur Tuna este unul dintre cei mai râvniți actori din Turcia

Întreaga echipă de medici, Tanju și Kivilcim, Ferman, Beliz și Adil, își arată susținerea față de Ali.

Mai mult, aceștia consideră că Ali Vefa merită din plin locul printre medicii de elită ai spitalului. Va fi luată o decizie în acest sens. Cum se vor desfășura lucrurile puteți vedea LIVE online pe kanald.ro.

LIVE online serialul “Doctorul minune”. Episodul de marți, 5 octombrie 2021, poate fi vuzt VIDEO

Vom asista la reacția lui Ali, care deși este conștient că nu a avut o ieșire potrivită față de pacient, el va depăși situația impusă cumva de afecțiunea sa.

Citeste si: Ali Vefa, din “Doctorul Minune”, inspirație pentru cazuri reale. Ce i-a spus tatăl unei fetițe cu autism când l-a întâlnit pe stradă, l-a marcat: “M-a șocat acest tată”

Și, în vreme ce Ali face tot ce-i stă în putință pentru a progresa, o persoană care i-a marcat dramatic copilăria, reapare în viața sa. Ali este în stare de soc. Puteți vedea despre ce personaj este vorba LIVE online de pe telefon, tabletă sau laptop AICI.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod impresionant, din “Doctorul minune”, la Kanal D, difuzat și online pe kanald.ro.

Citeste si: Cele mai sexy poze cu Doctorul Minune în viața reală. Nu ai crede că actorul poate să arate așa atunci când nu joacă rolul lui Ali Vefa

Ali Vefa, personajul central în serialul “Doctorul minune”

Ali, personajul interpretat de actorul Taner Olmez, s-a născut cu o afecțiune și aproape toți din jurul său îl resping de mic. Ali suferă de sindromul savantului și după ce fratele său, singura persoană care îi este alături, moare, el decide să devină medic. În ciuda afecțiunii sale, Ali reușește să termine Medicina, iar intelingența sa sclipitoare va salva multe vieții. El ajunge medic rezident într-un spital din Istanbul și în perioada de șase luni trebuie să dovedească meritele pentru care să devină medic de elită. Ali nu doar că va ajuta la soarta multor pacienți, dar va uimi pe toată lumea din jurul său.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close