Entertainment

Lili Sandu, în Herăstrău cu Thomas Jay și cu soțul mai tânăr cu 12 ani


Herăstrăul i-a chemat, iar ei atât au așteptat! Lili Sandu și Silviu Țolu și-au tras repede hainele pe ei, lejere, de vară chiar, au pregătit copilul, landoul și, în câteva minute, erau gata de drum. Mașina i-a lăsat la marginea parcului, unde au început plimbarea. CANCAN.RO are imaginile și vi le prezintă, în exclusivitate.

Lili Sandu și-a scos ”copiii” în parc: partenerul de viață cu 12 ani mai tânăr decât ea și rodul iubirii lor, micuțul Thomas Jay, care bifează cât de curând al doilea an de viață. Herăstrău a fost ținta, acolo aveau să ajungă în cel mai scurt timp cei trei. S-a întâmplat chiar la începutul weekend-ului, într-o zi cu soare plin și cu temperaturi numai bune de ieșit în natură.

(CITEȘTE ȘI: LILI SANDU ȘI SILVIU ȚOLU “LUCREAZĂ” LA AL DOILEA COPIL? “E PĂCAT SĂ STEA GENA AIA ACOLO” + MOTIVUL PENTRU CARE ȘI-AU AMÂNAT NUNTA)

Lili Sandu, Silviu Țolu și băiețelul lor, la plimbare, prin parcul Herăstrău (Foto: CANCAN.RO)

Lili Sandu și iubitul, plimbare în Herăstrău cu micuțul lor

Lili Sandu și Silviu Țolu s-au îmbrăcat sumar, ea cu un tricou și pantaloni de trening, el cu blugi și cămașă. Iar pe micuț l-au înfofolit mai bine și l-au ”plasat” în confortabilul cărucior, imediat ce s-au dat jos din mașină. Apoi, Silviu a prins landoul și a început traseul, pe aleile umbrite de copaci. Lili Sandu s-a ținut scai de cei doi, dar apoi pasul i-a luat-o înainte. I-a sunat și telefonul, iar convorbirea avea s-o scoată, oarecum, din peisaj.

Silviu a lăsat-o cu discuțiile ei și a continuat să aibă grijă ca de ochii din cap de micuț. Plimbarea continuă. Lili, cu o cafea în mână, ”chinuie” mobilul. Probabil descrie peisajul. Nu mai durează mult și închide. Apoi, se lipește de iubitul ei, pe care-l cuprinde de umăr. Cei doi ”descoperă”, împreună, alei. Aerul curat le priește. Și se tot învârt prin parcul în care floricelele au început să apară.

(NU RATA: LILI SANDU, SELFIE ÎN LENJERIE INTIMĂ LA 40 DE ZILE DUPĂ CE A NĂSCUT: “AȘA SE PREZINTĂ ABDOMENUL”. CÂTE KILOGRAME A SLĂBIT LOGODNICA LUI SILVIU ȚOLU)

Lili Sandu și Silviu Țolu se retrag acasă, după plimbarea prin Herăstrău, alături de băiețelul de doi ani (Foto: CANCAN.RO)

Mai bine de o oră, după care a sunat retragerea. Au revenit la mașină, micuțul a fost așezat pe bancheta din spate, landoul, în portbagaj. Lili a urcat și ea în spate, iar Silviu la volan. Și a călcat-o. În scurt timp, fericita familie descuia ușa locuinței.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close