Entertainment

Lidia Buble, concert la înălțime. Artista a cântat pentru copii, într-un avion: „Am o misiune tare faină”In articol:


Lidia Buble este una dintre cele mai iubite și ascultate artiste de la noi. Piesele sale sunt fredonate la scară largă de fanii mai mici sau mari, mulți sperând să aibă șansă să o vadă în carne și oase, să facă o fotografie sau să îi ceară un autograf. 

Iar astăzi, cu ocazia sărbătoririi Zilei Copilului, artista și-a surprins micii admiratori cu un concert de zile mari, care s-a lăsat cu momente emoționante și amintiri de suflet. 

Citeste si: Lidia Buble, declarație de dragoste pe internet pentru iubitul misterios! „Viața asta te-a așezat în brațele mele”. Artista a plecat cu el în vacanță

Lidia Buble și fanii

[Sursa foto: Instagram]

Lidia Buble a cântat pentru copiii dintr-un avion 

Deși are 28 de ani, de multe ori vedeta  a mărturisit că sufletul ei este mereu unul de copil și așa va rămâne, iar acum, drept dovadă, stau ultimele imagini cu ea ajunse virale.

Citeste si: Planta care te scapa rapid de tantari si muste: ce sa pui in casa sau in curte ca sa nu mai ai probleme cu insectele- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Îmbrăcată din cap până în picioare în roz, așa cum ar trebui să fie lumea oricărui copil, cu o fundă mare drept accesoriu pentru păr, asortată cu pantofii cu toc foarte înalt, Lidia Buble, la primele ore ale zilei, și-a făcut apariția pe aeroportul din Otopeni, acolo unde o aștepta o ”armată” de copii, gata să îi sară în brațe.

Iubitoare de copii, ea provenind dintr-o familie numeroasă, dornică să se pună la mintea lor, Lidia Buble a dat autografe peste autografe, a făcut poze cu toată lumea, apoi, cu toții, de la mic la mare, au urcat la bord. Nu înainte, însă, ca artista să transmită o urare de suflet pentru cei care sunt astăzi sărbătoriți. 

”Astăzi am o misiune tare faină, să cânt într-un avion plin de copii.
Am ajuns în aeroport, sunt foarte mulți copilași. La mulți ani! Să fiți înțelepți, sănătoși și fericiți!”, a transmis Lidia Buble copiilor de pretutindeni, înainte de a urca în avionul bucuriei.

La înălțime, în avion, Lidia Buble a susținut un concert de zile mari, în fața copiilor care au ocupat toate locurile, cu mult entuziasm la purtător. 

Citeste si: Lidia Buble, dovada clară că are un nou iubit. Artista s-a dat de gol pe Instagra

Fosta iubită a lui Răzvan Simion și-a încântat micii ascultători cu toate piesele sale, mai vechi sau mai noi, pe care copiii le-au cântat împreună cu artista noastră, iar la aterizare, fericiți peste măsură pentru o așa experiență, toți pasagerii din avionul distracției au aplaudat și și-au luat rămas bun de la artista lor preferată. 

 Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close