Entertainment

Lidia Buble are un nou iubit? Cum s-a dat artista de gol în fața fanilor: „Cineva a primit…”In articol:


Lidia Buble  se numără printre cele mai iubite și îndrăgite artiste din România. Timp de două săptămâni, cântăreața a dispărut complet de pe rețelele de socializare, alegând să-și șteargă toate fotografiile de pe platformele din mediul online, iar după aceea, vedeta i-a șocat pe toți cu noua apariție, asta pentru că și-a făcut o schimbare de look radicală, vopsindu-și

părul din blond în șaten.

Ei bine, recent, Lidia Buble a postat în mediul online o fotografie care i-a cam pus pe gânduri pe fanii săi, asta pentru că le arăta urmăritorilor de pe rețeaua de socializare că este răsfățată, pentru că i s-a adus micul dejun la pat.

Lidia Buble a primit micul dejun la pat

Cunoscuta artistă nu se simte deloc bine, fiind foarte răcită, fapt declarat chiar de ea în mediul online.
Ei bine, în acest caz, există cineva în viața cântăreței care are grijă ca șatena să se simtă bine, iar recent, Lidia Buble a primit micul dejun… la pat.

Citeste si: Lidia Buble, ajutor pentru refugiați! Ce a decis artista să facă: ”Vor fi transportate celor din Ucraina”

Astfel, Lidia Buble nu a ratat ocazia și a postat o fotografie pe Instagram, arătându-le și urmăritorilor de pe rețeaua de socializare cât de răsfățată este.

Alături de imagine, cântăreața a scris: „Cineva a primit micul dejun la pat”.

Citeste si: Lavinia Pârva tună și fulgeră pe rețelele de socializare, după ce Ștefan Bănică Jr. și Irina Fodor s-au întâlnit „pe furiș” la vila artistului- bzi.ro

De precizat este că, până în acest moment, Lidia Buble nu a făcut nicio dezvăluire despre o nouă cucerire, respectiv dacă există sau nu un iubit nou în viața sa.

Lidia Buble a primit micul dejun la pat

[Sursa foto: Instagram]

Cântăreața se confruntă cu probleme de sănătate

Lidia Buble le-a făcut o serie de declarații fanilor din mediul online, povestindu-le că nu s-a simțit prea bine în ultima perioadă, asta pentru că a răcit. Artista a fost tare nemulțumită de faptul că, toată iarna a rezistat frigului și nu s-a confruntat cu răceala sau cu gripă, iar acum, când a venit căldura și afară este foarte frumos a răcit.

Ce pedeapsă riscă Lidia Buble, după ce a fost trimisă în judecată de DIICOT: „Vorbim de infracțiunea de dare de mită”

De asemenea, cântăreața a mai spus că ar fi vrut să iasă la plimbare cu cățelușul său, însă nici acesta nu dădea semne că este într-o formă mai bună, așa că artista a rămas acasă alături de patrupedul său.

“Am rezistat toată iarna la frigul ăla nemernic și acum când este frumos afară și puteam să-l plimb și eu pe Bubly să-i arăt Bucureștiului, eu sunt cobză și ce credeți, Bubly e lovit rău în aripă, suntem praf amândoi”, le-a mărturisit Lidia Buble fanilor din mediul online.

Lidia Buble

[Sursa foto: Instagram]Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.