Entertainment

Legătura „secretă” dintre Maurice Munteanu și Maria Câmpina


Noi detalii picante ies la iveală despre juratul de la „Bravo, ai stil!” Maurice Munteanu. A apelat la ajutorul celebrei „vrăjitoare” Maria Câmpina însă rezultatul nu ar fi fost nici pe departe așa cum s-ar fi așteptat. 

Pasionat de mistic și spiritualitate, Maurice Munteanu recunoaște că, în trecut, s-a dus la „vrăjitoare”. Nu neapărat că ar fi crezut în practicile lor, ci din pură curiozitate. Maria Câmpina a fost una dintre „vrăjitoarele” celebre la care a apelat, însă nu s-ar fi întâmplat nimic din ce i s-a prezis.

Maurice Munteanu, „fascinat” de vrăjitoare (Foto: Instagram)

„Am fost de două ori la vrăjitoare! Prima dată am fost când aveam vreo 18 sau 19 ani și m-am dus cu o prietenă la o vrăjitoare cunoscută, Maria Câmpina. Și am mai fost la o tarotistă. Pe mine mă fascinează tarotul. De fapt, mă fascinează simbolurile și cred că acesta a fost motivul.

(VEZI ȘI: MAURICE MUNTEANU, CADOU INEDIT DE MOȘ NICOLAE! „O TRUPĂ DE BĂIEȚI CARE AU VENIT LA UȘA MEA ASEARĂ GOI…”)

Asta nu înseamnă că cred sau nu știu ce. E o tâmpenie până la urmă! Nu s-a întâmplat, evident, nimic din ce au zis ele! Sunt oameni care susțin că li s-a întâmplat fix ce li s-a prezis, eu nu cred în asta. Pe mine m-a amuzat foarte tare și de asta m-am și dus”, a mărturisit Maurice Munteanu în podcastul „#theXclusive”.

Alte surprize la CANCAN NEWS

La asta chiar nu s-ar fi așteptat! Constantin Enceanu e criticat de fanii săi pentru că… apare la TV. Cârcotașii îl acuză că ar fi trecut prea repede peste moartea prietenului său Petrică Mîțu Stoian. CANCAN NEWS vă prezintă reacția promptă a artistului!

Petrică Mîțu Stoian, prietenul lui Constantin Enceanu (Foto: CANCAN.RO)

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai elegante prezențe feminine din showbiz, dar și una dintre cele mai discrete în ceea ce privește viața personală. Cu toate acestea, prezentatoarea TV a dezvăluit ce o scoate din minți, atunci când trece în postura de mamă.

(NU RATA: ANDREEA BERECLEANU ȘI SOȚUL EI AU PLECAT ÎN VACANȚĂ CU UN… UBER)

La pupitrul știrilor sau în postura de invitat, Andreea Berecleanu este mereu o prezență calmă și n-ai crede că există ceva care ar putea să o scoată din sărite. Însă există!

Andreea Berecleanu își păstrează calmul, până la un punct (Foto: Instagram)

Când vine vorba de copiii ei, prezentatoarea TV recunoaște că sunt anumite subiecte sensibile, care reușesc să o panicheze. Vedeți despre ce este vorba dacă apăsați pe butonul PLAY!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.