Entertainment

La ce superstiții nu renunță Bursucu, după 7 ani de emisiuni cu Teo


A stat ani buni „sub aripa” lui Teo Trandafir și a „furat” cât de multă meserie a putut. Acum însă a venit momentul să înceapă un alt proiect, dar nu poate uita de superstițiile care i s-au întipărit adânc în minte. Bursucu dezvăluie, în exclusivitate pentru CANCAN NEWS, de la ce nu poate face „rabat”, atât în viața profesională, cât și în cea personală.

După șapte ani în care a fost coprezentator alături de Teo Trandafir, lui Bursucu i s-a oferit șansa să modereze un matinal. Tot la Kanal D, dar sub alt format! Alături de George Tănase și Viviana Sposub, zi de zi, de la prima oră, va încerca să aducă zâmbetul pe buze oamenilor. În acest context, Bursucu ne-a dezvăluit, în exclusivitate, ce superstiții are.

Bursucu „funcționează” după propriile reguli (Foto: CANCAN.RO)

„Nu merg cu 137, trebuie să merg cu 138”

Pe lângă numărul impar, pe care-l evită cât de mult poate, prezentatorul mai are un obicei la care nu poate renunța: înainte de a intra în direct, sună acasă, la iubita lui.

” – Superstiții ai înainte de direct?

– Am superstiții și în viață, dar sunt niște prostii. Nu merg niciodată cu player-ul de la mașină cu volumul dat pe număr impar.

(CITEȘTE ȘI: BURSUCULE, CE SALARIU AI LA KANAL D?)

Nu merg niciodată cu viteza de la mașină pe cifră impară, pe pilot automat. Nu merg cu 137, trebuie să merg cu 138. Înainte să intru în emisiune niciodată, dar niciodată nu mă întorc și dacă mi-am uitat foile, le-am uitat. Până la prima pauză nu există. Și mai am un ritual, de fiecare dată înainte să intru sun acasă”, ne-a povestit Bursucu, în exclusivitate.

De neratat la CANCAN NEWS

Ghinioanele par să se țină lanț pentru fosta iubită a lui Alex Bodi! După ce, în urmă cu câteva luni, bolidul de lux i-a fost distrus, acum, blondina se confruntă cu altă problemă. Hackerii par să-i fi pus gând rău. CANCAN NEWS are detalii despre ceea ce se petrece în ultima perioadă în viața Dariei Radionova.

Daria Radionova, când se bucura mai mult de viață (Foto: Instagram)

Karma nu iartă pe nimeni, dar Codin Maticiuc nu pare să fie speriat de asta. A fost considerat, ani la rând, un adevărat “Crai de Dorobanți” și a făcut multe femei să suspine însă experiențele din trecut nu par să-l fi transformat într-un tată dificil.

Codin Maticiuc: „Îmi doresc foarte mult ca cei pe care eu îi iubesc să fie fericiți” (Foto: Instagram)

Actorul din “Miami Bici” spune lucrurilor pe nume și dezvăluie ce interdicții va avea fiica lui, atunci când fiorii dragostei vor apărea pentru prima dată!

(VEZI AICI: CUM L-AM SURPRINS PE CODIN MATICIUC, ALĂTURI DE MICUȚA SMARANDA, ÎN ORAȘ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close