Entertainment

Kourtney Kardashian s-a logodit în acest weekend cu Travis Barker, iubitul ei cu care este impreuna de mai putin de un an


Kourtney Kardashian si Travis Barker in ziua logodnei pe instagram

[Sursa foto: Instagram]


In articol:


Travis Barker a surprins-o pe iubita lui cu un decor de poveste pe o plaja din Montecito.

Acesta a pus întrebarea, iar Kourtney a răspuns cu cel mai sigur ,,DA”.

,,O sa urmeze nunta anului”, spun apropiații

Cei doi s-au bucurat de moment iar la final s-au sărutat printre sute de trandafiri roșii.

,,Cererea în căsătorie s-a întâmplat la apus pe plaja în Montecito. Travis a condus-o pe Kourtney undeva pe plaja unde erau aranjate lumânări și trandafiri în forma de inima.”

,,A fost foarte romantic iar cei doi sunt în al nouălea cer!” a spus o sursă apropiată celor doi. Kourtney a postat și pe instagramul ei o poză cu fericitul eveniment pentru a-și împărtăși fericirea cu fanii.

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente cu Carmen de la Sălciua și logodnicul ei, după s-au logodit în Dubai: „Nu am cum să mă mărit”- kfetele.ro

Citeste si: Răsturnare de situaţie! NU Vladimir Putin conduce războiul din Ucraina. Cine este, de fapt, persoana din umbră..- bzi.ro

La descriere aceasta a spus doar ,,forever”, adică ,,pentru totdeauna”.

 

Cei doi sunt împreună din decembrie anul trecut și de când au început relația nu s-au ferit să se afișeze pe instagram în orice împrejurare.

Cei doi sunt unul dintre ,,cele mai incendiare cupluri de pe instagram”, spun internauții

Kourtney l-a ajutat de asemenea pe Travis să facă un pas important în viața lui. Acesta a supraviețuit în 2008 când avionul în care se afla împreună cu alti oameni s-a prăbușit, iar la incident au murit 4 oameni. A vorbit despre acest lucru și cum iubita lui l-a ajutat să își învingă teama: ,,Am făcut o înțelegere cu ea după ce mi-a spus :,,Mi-ar placea foarte mult să călătorim împreună.
Vreau să merg în Cabo cu tine. Vreau să merg la Paris cu tine. Vreau să merg în Bora Bora cu tine.” Așa că i-am spus că atunci când o să vina ziua în care o să vrea să zburăm împreună, o să merg cu ea. A durat mai puțin de 24 de ore și am plecat”.

Kourtney Kardashian este cea mai mare dintre surorile ei Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Kylie Jenner și Kendall Jenner. Este de asemenea și fiica lui Robert Kardashian, un avocat foarte cunoscut din Statele Unite care a decedat în 2003.

Kourtney a avut înainte de Travis o relație cu Scott Disick de aproximativ 10 ani. Cei doi au și trei copii împreună: Mason, Penelope și Reign. Cei doi proaspăt logodiți încă nu au dat nicio declarație legat de când vă avea loc nunta, însă cei apropiați spun că o să fie ,,Nunta anului” atunci când o să vină momentul.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.