Entertainment

Klaus Iohannis, discuţie de ULTIMA ORĂ cu Volodimir Zelenski! Ucraineanul l-a “dat de gol”Klaus Iohannis a vorbit la telefon cu Volodimir Zelenski și cu președinta Slovaciei, Zuzana Caputova. Liderul Ucrainei i-a mulțumit atât președintelui României, cât și președintei din Slovacia pentru sprijinul oferit poporului ucrainean după invazia rușilor. Ce i-a mai transmis Iohannis lui Zelenski?

Astăzi a avut loc o convorbire telefonică importantă între cei trei lideri. Printre temele de discuție de către Iohnnis, Zelenski și Caputova s-au numărat crimele de război ale armatei lui Putin, dar și procesul de integrare europeană a Ucrainei.

CITEȘTE ȘI: VOLODIMIR ZELENSKI, MESAJ DE ULTIMA ORĂ PENTRU ROMÂNIA ŞI KLAUS IOHANNIS

Zelenski l-a ”dat de gol” pe Klaus Iohannis

Volodimir Zelenski l-a dat de gol pe Klaus Iohannis, pentru că l-a ajutat în contracararea agresiunii venite din partea Rusiei.

”Continuăm discuțiile cu partenerii internaționali. I-am informat pe președinta Zuzana Caputova și pe președintele Klaus Iohannis legat de contracararea agresiunii ruse, crimele de război ruse, mai ales asupra civililor și le-am mulțumit pentru sprijinul acordat poporului ucrainean. Am discutat și de drumul nostru spre Uniunea Europeană”, a scris președintele Zelenski pe Twitter.

Ce i-a spus președintele Klaus Iohannis liderului din Ucraina?

Klaus Iohannis l-a asigurat pe președintele ucrainean de tot sprijinul României. De asemenea, liderul României a specificat că, centrul umanitar din Suceava a început deja să trimită primele ajutoare.

”Tocmai am avut o conversație telefonică cu președintele Zelenski. L-am asigurat de întreg sprijinul României pentru Ucraina și la nivel bilateral și în interiorul UE. Centrul umanitar din Suceava a început deja să trimită primele ajutoare. Vom avea grijă de toți cetățenii ucraineni care ajung în România”, a transmis președintele Klaus Iohannis, pe pagina sa de Twitter.

VEZI ȘI:  MOMENT AMUZANT LA ÎNTÂLNIREA KAMALEI HARRIS CU KLAUS IOHANNIS. S-A PUS ÎN GENUNCHI ŞI I-A UIMIT PE TOŢISource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.