Sports

Jucătorii nu-i mai sunt aliați lui Romelu Lukaku, în scandalul cu Thomas Tuchel. A fost trimis acasă de la hotel + Mesajul apărut  • La Liga: VillarrealLevante, luni, 20:00, Digi Sport 1

  • La Liga: CadizSevilla, luni, 22:15, Digi Sport 1

Așa că londonezii se gândesc că se poate și fără el în echipă, cu toate că belgianul este cel mai scump transfer din istoria clubului (115 milioane de euro).

Nici jucătorii nu-i mai sunt aliați lui Romelu Lukaku, în scandalul cu Thomas Tuchel

Pe Lukaku l-a costat scump interviul dat în urmă cu câteva zile, când a criticat tactica antrenorului. Pe lângă faptul că nu a fost inclus în lot la meciul cu Liverpool, atacantul de 28 de ani a fost trimis acasă din hotelul echipei cu o seară înaintea meciului.

“Totul s-a amplificat, a devenit prea zgomotos totul în proximitatea meciului, așa că am decis să protejez pregătirea meciului și din acest motiv el e în afara lotului”, a spus Thomas Tuchel.

În plus, antrenorul londonezilor susține că decizia de a-l scoate din lot pe Lukaku a venit după ce s-a consultat cu ceilalți jucători, ceea ce înseamnă că belgianul nu prea mai are niciun “aliat” în club.

“Eu iau decizii împreună cu echipa și îi ascult pe toți. Le ascult opinia, ceea ce gândesc ei, iar apoi iau decizii, după ce îi ascult pe toți. Este vorba despre clubul lor, despre echipa lor și nu e ceva personal din partea mea, de a decide numai prin prisma a ceea ce gândesc eu.

Avem o echipă pe care trebuie s-o protejăm și care este puternică în ceea ce crede și în ceea ce face. Așa luăm noi decizii și nu doar acum. În mod regulat, noi discutăm cu 5 sau 6 jucătoi, pentru a le asculta opiniile și să avem o vedere de ansamblu din interior.

Vrem să înțelegem clar situația și să luăm o decizie pe o bază mai bună”, a spus Tuchel.

Romelu Lukaku și Thomas Tuchel se întâlnesc azi față în față

Între timp, a ieșit la iveală o convorbire, prin mesaje, dintre Lukaku și fostul său coleg, Tim Howard, în care se arată faptul că astăzi, 3 ianuarie, are loc o întâlnire dintre Tuchel și Lukaku.

Surpriza ar putea ieși chiar după această discuție, pentru că, dacă cei doi își vor lămuri problemele, Lukaku ar putea reveni în echipă pentru meciul cu Tottenham, din semifinalele Cupei.

De altfel, imediat după meciul Liverpool – Chelsea, Tuchel a și confirmat că nu e totul terminat, deși se credea deja că atacantul va fi vândut.

Ce a declarat Romelu Lukaku despre situația sa de la Chelsea

De la debutul sezonului, Thomas Tuchel a preferat deseori să-l lase pe banca de rezerve pe Romelu Lukaku, a cărui formă a fost afectată de accidentări şi de Covid-19. 

Atacantul belgian s-a declarat nemulțumit de situația în care se află la Chelsea și de tactica lui Tuchel.

“Fizic, sunt bine. Dar nu sunt mulțumit cu situația de la Chelsea. Tuchel a ales să joace un alt sistem. Eu nu mă las, o să fiu profesionist. Nu sunt mulțumit cu situația, dar sunt profesionist și nu pot să renunț acum.

Cred că tot ce s-a întâmplat în vară nu trebuia să se întâmple în felul acesta…modul în care am plecat de la Inter, cum am părăsit clubul, cum am comunicat cu fanii lui Inter – asta mă deranjează pentru că nu era momentul potrivit.

Acum e momentul potrivit să spun ceea ce simt. Am spus mereu că am Interul în suflet: știu că voi reveni la Inter, eu chiar sper asta. Sunt îndrăgostit de Italia, acesta e momentul potrivit să vorbesc și să le spun oamenilor ce s-a întâmplat cu adevărat.

Eu chiar sper, din tot sufletul, să revin la Inter, dar nu la finalul carierei, ci când încă sunt în vârf, pentru a câștiga mai multe împreună. Chiar vreau să le cer scuze fanilor lui Inter, momentul în care am spus acele cuvinte a fost ales greșit. Ceea ce ați făcut pentru mine și pentru familia mea va rămâne pentru totdeauna”, a transmis Lukaku, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

  • În acest sezon, Romelu Lukaku a bifat 18 meciuri oficiale la Chelsea, a marcat 7 goluri și a dat două pase decisive.

Etichete: chelsea , romelu lukaku , thomas tuchel


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.