Entertainment

Jason Derulo, implicat într-o altercație după ce o persoană l-a confundat cu Usher. Ce au declarat martorii  • Jason Derulo, reacție violentă după ce a fost confundat cu Usher.
  • Totul s-a petrecut într-un hotel din Las Vegas.

Cântărețul Jason Derulo a ajuns să fie implicat într-o altercație după ce o persoană l-ar fi confundat cu Usher. Potrivit Fox News, s-a ajuns la violență fizică după ce respetiva persoană i-ar fi adresat injurii.

Surse din poliția locală au declarat că în jurul orei 2:20 dimineața, ofițerii departamentului de poliție din Las Vegas au intervenit în cazul unei altercații care a avut loc într-un club de noapte din celebrul ARIA Resort.

Jason Derulo a fost implicat într-o altercație după ce ar fi fost confundat cu Usher

Poliția a transmis că altercația a început când Derulo ar fi lovit doi indivizi care nu au depus plângere împotriva cântărețului. Martorii susțin că artistul se plimba prin hotelul Aria marți dimineața, când un bărbat aflat în lift a început să strige la el: „Hey, Usher! Du-te dr**u!

Acela ar fi fost momentul în care starul a intrat în acțiune și l-ar fi lovit în față pe cel care a strigat, lăsându-l la pământ. Derulo nu s-ar fi oprit aici, ci s-a întors către celălalt bărbat și i-ar fi dat o palmă peste față, înainte ca cei de la securitate să intervină pentru medierea scandalului.

Nu s-a depus nicio plângere pentru că victimele nu au vrut să-l acuze pe Derulo, iar acesta nu a fost reținut”, a transmis poliția pentru Fox News.

Cu toate astea, Derulo a fost dat afară din hotelul Aria și i s-a interzis prezența pe proprietate.

Citește și: Jason Derulo s-a despărțit de mama copilului său, Jena Frumes. Cei doi au devenit părinți în urmă cu 4 luni
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.