Entertainment

Jador și Simina, întâlnire de gradul 0 la gala RXF! Cum au reacționat cei doi când și-au întâlnit privirile | EXCLUSIVIn articol:


Jador și Simina au fost prezenți marți seară la meciul pe care Iancu Sterp l-a avut cu Ovidiu Neveu. La Gala RXF, Iancu Sterp a avut o galerie numeroasă, iar printre invitați s-au aflat și Simina și Jador. Înainte de meciul care a fost câștigat de Iancu, Simina Zănoagă i-a acordat un scurt interviu jurnalistei WoWbiz.ro,

Cornelia Ionescu, în care a vorbit despre prietenia cu Sterp, dar și despre meciul în care Ricardo a luat bătaie de la Iancu.

Gala RXF Star Edition din 10 mai și-a desemnat câștigătorii în urma unor meciuri în cușcă extrem de disputate, unele terminate înainte de limită. Am văzut un Giani Kiriță dezlănțuit în ring, un Kamara în lacrimi, după lupta câștigată în fața lui Iulia Pîtea, dar și o bucurie imensă a susținătorilor lui Iancu Sterp, victorios prin ștrangulare în fața lui Ovidiu Neveu.
Multă lume bună și vedete au fost prezente la evenimentul sportiv, la care s-au produs împăcări neașteptate și s-a ajuns la provocări pentru noi intrări în ring.

Jador și Simina, întâlnire surprinzătoare

Ieri, 10 mai, a avut loc meciul de MMA, în care mai multe vedete s-au provocat și s-au întâlnit în ring, pentru a se lupta. Alături de ei, pentru a-i susține sau pur și simplu ca spectatori, au fost mai multe vedete din showbiz-ul românesc.

Printre aceștia s-a numărat și Jador, care a venit în calitate de susținător al lui Iancu, fiindu-i alături toată seara. 

Citeste si: Prima reacție a lui Cătălin Măruță, după ce Carmen Harra i-a prevestit divorțul de Andra. Cu cine s-a forografiat- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Tot pentru Iancu Sterp a fost prezentă în cadrul galei și Simina Loica, fosta iubită a lui Jador. Astfel, a avut loc întâlnirea total neașteptată dintre cei doi. Simina și Jador s-au comportat normal, nu au stat de vorbă, însă cu siguranță s-au observat. Ba chiar, la un moment dat, în momentul în care toți îl felicitau pe Iancu pentru victorie, aceștia stăteau unul lângă altul, umăr lângă umăr. Imaginile

cu ei au fost surprinse de echipa WOWbiz, care a fost prezentă la gală, fiind martora tuturor evenimentelor.

Simina, mesaj emoționant pentru Iancu

La meciul trecut, Simina l-a susținut mai mult pe Ricardo decât pe Iancu, dar de data aceasta a venit special pentru membrul familiei Sterp. Înainte să intre în ring, i-a stat de vorbă cu echipa WOWbiz și i-a transmis prin intermediul nostru, un mesaj plin de emoție, campionului.

“Îl iubesc! Îi mulțumesc că e prietenul meu și să bată tot ce prinde!”, a declarat Simina, pentru WOWbiz.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close