Entertainment

Iulia Vântur a atras revolta fanilor români, după ce a făcut un gest neașteptat în timpul unui show din America: „Să-ți fie rușine”In articol:


Iulia Vântur a fost una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, cu o carieră care era în plină ascensiune. Astfel că toată lumea a fost șocată de decizia frumoasei blondine, care a decis să părăsească țara și să se mute în India.

Nu puțini au fost cei care nu i-au dat prea multe șanse de reușită pe celălalt continent. Dar iată că aceasta le-a demonstrat tuturor contrariul.

Iulia Vântur a reușit să încânte prin voce și prezență scenică, iar în acum este una dintre cele mai apreciate artiste de acolo. Ba mai mult, blondina are concerte peste concerte în Statele Unite ale Americii, unde se bucură de un real succes.

Chiar dacă mulți români nu au șansa de a o vedea live pe scenă, o urmăresc pe internet. Apariția ei în spectacolul din New Jersey i-a indignat pe fanii ei din România, care nu au putut să nu o taxeze în secțiunea de comentarii. 

Iulia Vântur, aspru criticată de fani: „ A transformat un colind creștin ortodox in melodie indiana păgână”

Imediat cum Iulia Vântur a început să cânte un colind ortodox în indiană și să danseze, fanii ei din România s-au enervat la culme și au taxat-o dur în secțiunea de comentarii. Oamenii s-au arătat de-a dreptul indignați și consideră că, prin gestul făcut pe scenă, blondina și-a bătut joc de religia în care s-a născut. 

Citeste si: ,,E trist să te trezești și să vezi mesaje de condoleanțe!” Karmen, fiica lui Adrian Minune a reacționat dur, după ce s-a zvonit că Florin Salam ar fi murit- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„Ce păcat! A transformat un colind creștin ortodox in melodie indiana păgână pe care dansează lasciv/ Cum poți să îți bați joc de una dintre cele mai frumoase colinde românești? Nu ai găsit altceva? Sunt mii de alte cântece românești, dacă tot ai vrut.
Și să mai și dansezi lasciv pe ea….mi se pare mult prea mult./ „Ei, lăsați, vocea nu este chiar slaba, este acceptabilă. La capitolul dans sta ciudat, și la fel de ciudata este si transformarea unui colind superb, creștin ortodox, intr-o mascarada grotesca, cum vad și aud aici. Eu nu am văzut vreun roman care sa ia în derâdere religiile indiene, dar vad o româncă care (cacofonie intentionata) se umple singura. IULIA VANTUR, SA-ȚI FIE RUSINE!!”,
a fost o altă reacție”, sunt doar o parte dintre comentariile lăsate de internauți. 

Însă nu toți au văzut asta ca pe o blasfemie la adresa religiei ortodoxe. O internaută i-a luat apărareaIuliei Vântur în fața majorității care au pus-o la zis. 

„Hristos poate fi invocat în orice limbă și popor. Poate ea este unul din oamenii aleși ai Domnului. Nu trebuie să judecăm inițiativa ei. Sunt sigură că are doar intenții curate și că-L iubește cu adevărat pe Dumnezeu. Te iubim, Iulia!♡ Să fii binecuvântată și să ne mântuim cu toții!! Doamne, ajută!”, i-a luat apărarea o fană. 

„Este însărcinată” Detaliul din timpul spectacolului, care le-a atras atenția unor fani 

Unii nici măcar nu au mai auzit ce cânta Iulia Vântur, căci toată atenția lor a fost ațintită asupra burticii ei. Îmbrăcată cu un costum foarte mulat de culoare mov, acoperit cu paiete strălucitoare, frumoasei blondine i-a ieșit în evidență abdomenul și nu puțini au fost cei care s-au întrebat dacă urmează să-i facă un copil lui Salman Khan. Ei bine, cum lunile au trecut de atunci, putem spune cu certitudine că Iulia Văntur nu era gravidă în timpul spectacolului din New Jersey. 

„Mi se pare mie sau Iulia are burtica/ Este însărcinată sau s-a îngrășat?/ Are burtica, e gravida?/ Salman Khan e un domn! Spre deosebire de românuții noștri care comentează pe aici. Nu e gravida, femeia, ci este ….FEMEIE pur și simplu. Nu “scobitori” ca ce aveam noi pe aici, prin țărișoara noastră, care nu cântăresc mai mult de 40 kg/ bucata”,  au fost reacțiile fanilor pe acest subiect. 

 Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.