Entertainment

Iubita lui Ahmed Sami El Bourkadi a mărturisit! Ce s-a întâmplat, de fapt, după ce tânărul a plecat din vila de la Moara de Vânt?In articol:


Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect al dublei crime de la Iași, a fost dus din nou în fața anchetatorilor. Marocanul a fost însoțit de data aceasta și de iubita lui, Imane El Adraoui, pe care oamenii legii au vrut să o audieze.

Citeste si: Noi dezvăluiri în cazul dublei crime din Iași! Ce au descoperit anchetatorii în telefonul lui Ahmed Sami El Bourkadi

Iubita lui Ahmed Sami El Bourkadi, declarații de ultim moment despre dubla crimă de la Iași

Ancheta dublei crime de la Moara de Vânt este departe de a fi încheiată. Noi detalii au ieșit la iveală de curând, în urma ultimelor audieri.
Iubita lui Ahmed Sami El Bourkadi, marocanul considerat principalul suspect în cazul asasinării celor doi studenți de la Iași, a povestit ce s-a întâmplat după ce bărbatul a plecat de la petrecerea organizată de Youssef Ajniyah. Potrivit bzi.ro, tânăra ar fi declarat că iubitul ei nu a avut pete de sânge sau noroi pe îmbrăcăminte atunci când s-a întors acasă, însă purta, într-adevăr, alte haine decât cele cu care plecase.

Citeste si: Gabriela Prisăcariu a primit un mesaj dur după ce a spus că Mihaela Rădulescu este “bunicuţă”: “Dacă aş fi fost în locul tău, n-aş fi avut curaj să zic ceva”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Ce mărturisire le-a făcut părinților marocanul suspectat de dubla crimă de la Iași: “Am discutat cu Sami și ne-a spus”

Surse judiciare spun că Imane El Adraoui ar fi menționat, de asemenea, că nu era deprimată și nici nu a plâns în aeroport, atunci când ea și Ahmed Sami El Bourkadi au plecat la Roma, imediat după tragedie.

Ahmed Sami El Bourkadi

[Sursa foto: bzi.ro]

Ahmed Sami El Bourkadi a refuzat să mai facă declarații

Dacă iubita lui a fost destul de deschisă în ceea ce privește cooperarea cu autoritățile, se pare că Ahmed Sami el Bourkadi a refuzat să mai dea declarații referitoare la evenimentele petrecute în vila de la

Moara de Vânt: “Da, este adevărat. Clientul meu a fost chemat la audieri. Ahmed Sami El Bourkardi a refuzat să mai dea declarații.”, a transmis Raluca Andrei, avocata principalului suspect al dublei crime de la Iași.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.