Entertainment

Irinel Columbeanu nu este singur de sărbători! Unde și cu cine petrece omul de afaceri: “Nu e niciun păcat” | EXCLUSIVIn articol:


Irinel Columbeanu a scris o trilogie savuroasă despre viața sa. Până acum a lansat doar două volume, urmând ca al treilea să apară în curând. Subiectele principale vizează viața lui sentimentală, afacerile și alte detalii picante din experiențele pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Irinel Columbeanu, sărbători pascale fără Monica și Irina

Irinel Columbeanu este în extaz de când și-a lansat primele două volume din trilogia pe care a scris-o. Lansarea celui de-al treilea se apropie cu pași repezi, bineînțeles, echipa WOWbiz fiind deja invitată. Cărțile au avut mare succes, cititorii fiind fascinați de secretele dezvăluite pe îndelete din viața fostului milionar. 

Suntem în perioada Paștelui, iar Irinel Columbeanu știe deja ce va face. Chiar dacă nu e totul stabilit ca la carte, cert e că nu va putea merge în America să petreacă alături de fiica lui Irina și fosta soție Monica Gabor. Într-un interviu pentru WOWbiz.ro, fostul afacerist ne-a spus cum vor arăta sărbătorile pascale de anul acesta, în ceea ce îl privește.

Citeste si: “Oana e ÎNSĂRCINATĂ” Vlad Gherman va deveni tătic?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

“Cred că o să mă duc cu niște prieteni la o casa Doina. De Paște mă petrec cu prietenii, oamenii mei dragi.”, a declarat Irinel Columbeanu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: EXCLUSIV! Irinel Columbeanu își duce afacerea cu cărțile la un alt nivel! Trilogia pe care a scris-o va face parte dintr-o adevărată tehnologie! Iată despre ce este vorba: “Și eu sunt în curs de studiere”

La ce nu poate renunța Irinel Columbeanu de Paște?

De Paște, fiecare om se bucură de câte ceva. În România există numeroase tradiții și obiceiuri la care oamenii țin foarte mult. Mai ales când vine perioada sărbătorilor, românii le respectă cu sfințenie. Irinel Columbeanu recunoaște că are și el o plăcere vinovată, atunci când vine vorba de Paște. Preferă să fie înconjurat de oamenii dragi, aproape de sufletul său și neapărat pe masă să existe una dintre bucatele lui preferate. 

Chiar dacă, din păcate, nu poate fi alături de fiica sa de Paște, Irinel Columbeanu își petrece sărbătorile așa cum știe mai bine, cu mâncarea preferată pe masă.

“Îmi place mult mielul. Nu e niciun păcat. Mănânc și drob, de toate. Nu știu dacă asta înseamnă tradiții sau nu, dar mie asta îmi place. Țin la obiceiurile noastre. Plus mersul la biserică, în noaptea de Înviere.”, a mărturisit Irinel Columbeanu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close