Entertainment

Irinel Columbeanu dă cărțile pe față! De ce nu merge, de fapt, să-și viziteze fiica în America, acasă la Monica Gabor și la Mr. Pink?In articol:


Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai cunoscuți și controversați oameni de afaceri din România. El a pierdut toată averea la scurt timp după divorțul de Monica Gabor, cea cu care s-a luptat mult prin sălile de judecată pentru custodia fiicei lor, Irina. Tânăra a rămas în grija acestuia, căci la acea vreme era potent financiar și îi putea oferi cele mai bune condiții fetei sale.

Lucrurile, însă, au luat o întorsătură dramatică, iar Irinel Columbeanu a avut chiar momente când a trăit la limita sărăciei. Din vila mare și luxoasă din Izvorani, a ajuns într-un apartament închiriat din Capitală. Iar de la volanul bolizilor săi de lux, la un decentă, la fel cum au oamenii de rând. 

Totuși, cu durere în suflet, a luat o decizie gândindu-se doar la fiica lui. Pentru că Monica Gabor și-a găsit un bărbat cu bani în America, a trimis-o pe Irina la ea, iar acum copila beneficiază de toate condițiile atât de
viață, precum și în ceea ce privește educația.

Chiar dacă a făcut cel mai bun lucru pentru fiica lui, Irinel Columbeanu este la mulți kilometri distanță de aceasta, iar cei doi nu s-au mai văzut fizic de mult timp, ci doar prin intermediul tehnologiei. Mulți se întreabă de ce fostul om de afaceri nu a mers să-și viziteze copilul, în America, iar acum acesta a spus adevărul! 

Citeste si: Trucul perfect al gospodinelor pentru curăţenia de Paşte! Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu pe geamuri- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

De ce nu merge Irinel Columbeanu de Paște să-și vadă fiica!

Au trecut 4 ani de când Irina a plecat în Statele Unite ale Americii, la mama ei și la iubitul acesteia, Mr. Pink. Tânăra trăiește în lux și în puf în vila din Malibu a omului de afaceri chinez. Ei bine, nici anul acesta nu se vor vedea, nici chiar de Paște. Deși Irinel columbeanu spune că și-ar dori acest lucru, nu poate să meargă neinvitat, iar Monica nu ar fi în măsură să-i facă această invitație.

Citeste si: Ce au făcut Monica Gabor și Mr. Pink după ce s-a zvonit că s-au despărțit? Totul este clar acum!

„O să vină și această variantă, probabil. Dar eu nu mă duc nicăieri neinvitat, iar ea nu cred că are calitatea de a face invitații acolo”,  a explicat Irinel Columbeanu la un post de televiziune, în timp ce nu a exclus nici varianta ca fiica lui să vină la el: „Mi-ar plăcea să primesc o vizită de la Irina, însă este mai complicat”. 

 Chiar dacă au divorțat, Irinel Columbeanu și Monica Gabor au o relație foarte frumoasă și strânsă și nu de puține ori vorbesc la telefon. Fostul om de afaceri a dezvăluit cum a decurs ultima discuție telefonică pe care au avut-o. 

Citeste si: Irinel Columbeanu, întâlnire de gradul zero cu Mr. Pink. Cum a decurs vizita în America a fostului milionar de la Izvorani: „M-am tăvălit de râs”

Am vorbit recent despre mai multe amintiri. Despre misterele Parisului, asta ca să evoc un alt festival de carte. În toamna anului 2005 cred că am fost împreună”, a mai spus Irinel Columbeanu.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.