Entertainment

Ipostaza în care au fost surprinși Antonia și Alex Velea, după ce s-a zvonit că s-au despărțit. Gestul pe care artista l-a făcut, în fața a sute de urmăritoriIn articol:


Antonia și Alex Velea au demontat toate zvonurile legate de o posibilă despărțire. Cei doi s-au filmat împreună în timpul unui meci pe care artistul îl avea pe Tiktok cu Zannidache, mai îndrăgostiți ca oricând.

Citeste si: Antonia a izbucnit pe internet! Iubita lui Alex Velea a făcut totul public: „Am fost hărțuită din motive pe care nu le meritam”

Antonia și Alex Velea, în ipostaze tandre, pe rețelele de socializare

Un mesaj pe care Antonia l-a postat în mediul online, înainte de a participa la un concert caritabil, i-a pus pe gânduri pe urmăritorii artistei, care au împrăștiat imediat zvonuri despre o posibilă despărțire: “O relație adevărată este atunci când vă puteți spune unul
ceiluilat orice. Fără secrete și minciuni!”
, a scris Antonia pe Instagram, inducându-și fanii în eroare.

Citeste si: Lavinia Pârva, decizie radicală, după ce am prins-o pe Irina Fodor acasă la Ştefan Bănică Jr- bzi.ro

Ulterior, vedeta a demonstrat că nu este vorba despre nicio separare, căci s-a afișat în compania lui Alex Velea, pe rețelele de socializare.

Artista și-a îmbrățișat logodnicul și l-a sărutat pe gât chiar în timpul unui live pe Tiktok, în fața a sute de oameni.

Antonia și Alex Velea au apărut împreună pe rețelele de socializare

[Sursa foto: Captură TikTok]

Alex Velea: “Îmi doresc să o văd pe iubita mea mireasă”

Antonia și Alex Velea au mărturisit în nenumărate rânduri că sunt pregătiți să facă pasul cel mare. Deși artistul este nerăbdător să-și vadă iubita în rochie de mireasă, el a declarat că momentan sunt sceptici în programarea nunții: “Vedem ce se mai întâmplă. Nu vezi că ba e pandemie, ba e război… nu mai știm ce să mai…. Ne dorim foarte mult să face treaba asta.

Citeste si: Motivul real pentru care Cătălin Măruță și Alex Velea au rupt relația de prietenie! Prezentatorul TV a dezvăluit totul, în urmă cu puțin timp

Îmi doresc s-o văd pe iubita mea mireasă, să ne jurăm iubire veșnică, doar că până acolo mai e.
Încă nu știm ce ne rezervă vremurile astea.”
, a declarat Alex Velea, în cadrul unei emisiuni TV.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.