Sports

Ionuț Negoiță distrus de Mihai Stoica! „Cristi Borcea era disperat”Dinamo a retrogradat pentru prima oară în istoria de 74 de ani, motiv pentru care Mihai Stoica a identificat o serie de factori care au dus la situația actuală.

Oficialul FCSB l-a găsit vinovat pe Ionuţ Negoiţă, fostul finanațator al lui Dinamo, de starea actuală a „roș-albilor”.

Ionuţ Negoiţă a fost patronul celor de la Dinamo în perioada 2013-2020. În tot acest timp, Dinamo a cucerit un singur trofeu – Cupa Ligii în 2016/2017

Patron dinamovist, distrus de Mihai Stoica! „N-a simţit nimic. Cristi Borcea era disperat, chiar trăia pentru Dinamo”

După ce l-a criticat pe Negoiţă, Mihai Stoica l-a lăudat pe Borcea: ”Era disperat, trăia pentru Dinamo!”.

”Negoiţă n-a simţit nimic pentru Dinamo. Borcea era disperat, trăia pentru Dinamo. Poate că făcea şi el nefăcute, dar Borcea era dinamovist. Cu Borcea în timpul meciurilor nu se poate discuta. Nu l-am simţit pe Negoiţă dinamovist”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.

Dinamo Bucureşti a retrogradat pentru prima oară în istoria sa din Liga I de fotbal, după ce a terminat la egalitate cu Universitatea Cluj, 1-1 (1-1), duminică seara, pe teren propriu, în manşa a doua a barajului pentru menţinere/promovare.

Gruparea antrenată de Dușan Uhrin, care a evoluat neîntrerupt în primul eşalon din 1948, fusese învinsă în tur de Universitatea cu 2-0.

Dinamo, care a încheiat pe locul 8 în play-out, este al doilea cel mai titrat club din Liga I, cu 18 titluri şi 13 Cupe ale României.

Cum își explică Dumitru Moraru retrogradarea lui Dinamo?

Retrogradarea este consecinţa a tot ceea ce s-a întâmplat la Dinamo după anii ’90, crede Țețe Moraru, fostul portar al lui Dinamo din anii 80..

„Date din culise, ce s-a întâmplat la club, cine conduce, cine joacă, cine decide… eu nu ştiu. Sunt de mulţi ani de zile rupt de tot ce se întâmplă la Dinamo. Eu nu prea am fost băgat în seamă la Dinamo.

Ca om din afară, pot să spun că la Dinamo s-a greşit după anii ’90, nu acum. Retrogradarea este consecinţa lucrurilor care s-au petrecut după anii ’90 la club. Eu nu am date să învinovăţesc pe nimeni… dar luna trecută citeam că să se mute Dinamo la Adunaţii Copăceni… o nebunie…

Domnul Mureşan spunea că Dinamo nu are bază de pregătire. Păi cum nu are?

La Săftica sunt două terenuri de iarbă, unul cu nocturnă… aud numai nebuneli, nu ştiu cine i-a adus pe oamenii ăştia la Dinamo şi ce interes au avut”, a declarat Moraru.

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului.

Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reporter special … citește mai mult
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close