Entertainment

“Într-o sâmbătă mă duc la club şi…”


Preluare de pe canalul de YouTube al lui Codin Maticiuc, podcastul “La mijloc”. Familia Castellano este una dintre cele mai puternice și mai înstărite din România. Aceasta activează în domeniul entertainment-ului de noapte de peste două decenii, cu mai multe cluburi și restaurante exclusiviste. Joshua Castellano a acceptat invitația lui Codin Maticiuc la podcastul său, acolo unde cei doi au povestit lucruri neștiute, exact ca între vechi prieteni. 

Ajuns și mai mult în atenția publică după evenimentele iscate la cel mai renumit club al său, Joshua Castellano și-a început activitatea după ce s-a stabilit în România, la începutul anilor ’90.

Chiar dacă toată lumea a auzit măcar o dată numele său, Joshua Castellano este un personaj discret care nu a oferit niciodată detalii despre el sau afacerile familiei sale în România.

CITEŞTE ŞI: NOUA IUBITĂ A LUI JOSHUA CASTELLANO A DAT LOVITURA DE 100.000 DE EURO! MILIONARUL ITALIAN I-A FACUT UN SUPER CADOU PARTENEREI SALE, IAR CANCAN.RO ARE TOATE DETALIILE!

Recent însă, italianul a fost prezent la podcastul „La Mijloc” acolo unde a povestit şi cum l-a cunoscut pe Codin Maticiuc. La acea vreme, „Regele Petrecerilor” frecventa clubul „Il Divino”, un local extrem de popular în rândul tinerilor și nu numai.

Joshua Castellano: Acolo te-am prins eu pe tine. Înainte să vin la restaurant, taică-su, venea să mănânce în fiecare zi. „Mă Joshua, uite că vine fi-miu la tine acolo. Unde vine fi-tu? Acolo, vine la discotecă la Obor”.

Cosmin Natanticu: Câţi ani aveai?

Joshua Castellano: Era mic.

Codin Maticiuc: 19! Eu nu am avut voie la club până la 18 ani, de aceea am luat-o razna.

Joshua Castellano: „Şi spune-i să mă caute”, eu nu îl ştiam. E un om blonduţ şi aşa…

Codin Maticiuc: A vrut să zică mic, ai văut? După aceea a evitat.

Joshua Castellano: Eu nu am doi metri, stai aşa. Într-o sâmbătă mă duc la club şi mă duc la bar. El vine la o masă, ţin minte şi acum unde erai.

Codin Maticiuc: Cum te uitai la DJ în stânga, acolo aveam masă, era masă foarte bună.

Joshua Castellano: Vine la mine „Domnul Joshua…”

Cosmin Natanticu: Domnul…

Joshua Castellano: Era foarte educat! Atenţie, educaţie foarte bună.

Cosmin Natanticu: Pâi stai mă, tu voiai să intri şi în business, nu puteai să…

Joshua Castellano: Şi eu i-am spus, „Lasă-mă cu domnul Joshua, spune-mi Joshua”. Şi de atunci l-am cunoscut. După era în permanenţă acolo.

Joshua Castellano: Lumea înainte se distra cu mai mult bun gust!”

Un fin observator al vieții de noapte, Joshua Castellano a făcut în urmă cu ceva timp, o analiză a modului în care au evoluat cluburile, distracția și cei ce frecventează localurile de noapte: „E diferită distracția, oamenii dinainte îmbătrânesc și văd distracția de acum total diferit de cum era înainte!

Lumea înainte se distra un pic cu mai mult bun gust, acum e un pic o amestecătură în toate datorită evoluției, datorită comunicării, datorită masochismului uman, în general! Oamenii ar avea nevoie să se întoarcă înapoi acum 15 ani!”, a completat afaceristul.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close