Sports

Închidem runda a doua cu 4 variante de profit la UTA – Petrolul »»UTA – Petrolul, va avea loc luni de la ora 21:30, confruntarea urmând a conta pentru runda a doua a SuperLigii.

Meciul de pe „Francisc Neuman” din Arad, va fi arbitrat de Iulian Dima din Capitală, ajutat la linii de asistenții Marius Marica din Bistriţa și Florin Danşa din Satu Mare, rezervă fiind Szabolcs Kovacs din Carei. Arbitrii VAR/AVAR vor fi la Arad, Rareș Vidican din Satu Mare și Alexandru Cerei din Cluj-Napoca.

Cele două formații care se vor duela pe „Francisc Neuman”, au ratat startul SuperLigii. „Bătrâna Doamnă” a cedat cu 2-0 la Pitești cu FC Argeș, după un joc în care elevii lui Ilie Poenaru au dezamăgit din toate punctele de vedere, în timp ce „lupii”, la revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc, au cedat pe final pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 1-0.

Presiunea este clar pe gazde în acest meci, Ilie Poenaru și elevii săi fiind prinși la mijloc într-un conflict între fanii arădeni și conducerea clubului, fiind chiar anunțat un protest la joc din partea suporterilor, nemulțumiți de faptul că conducerea nu dorește să predea clubul unui grup de investitori locali. Un rezultat pozitiv în acest duel al lui Keseru & co, ar readuce pe moment liniștea la Arad, însă „alb-roșii” vor avea de tras din greu pentru a-și atinge obiectivul, „lupii” venind deciși să-și vândă scump pielea pe „Francisc Neuman”.

Pariuri UTA – Petrolul:
Pauză sau Final X – cota 1.53
1X și peste 1.5 goluri – cota 1.77
Peste 7.5 cornere – cota 1.47
Petrolul, peste 2.5 cartonașe – cota 1.75

Echipe probabile UTA – Petrolul:
UTA: Iacob – Vukcevic, Hoxhallari, Benga, Dobrescu – Batha, Bautista-Cascini  – Stahl, Miculescu, Otele, Keșeru
Antrenor: Ilie Poenaru
Petrolul: Avram – Meijers, Tamaș, Huja – Pashov, Dumitriu, Seto, Țicu – Bratu, Ivanovski, Grozav
Antrenor: Nicolae Constantin
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close