Sports

”Încerc să nu plâng iar”. Naomi Osaka a explicat de a fost afectată de jignirea primită din tribune la Indian Wells  • Liga 1: SepsiMioveni, duminică, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: RapidDinamo, duminică, 20:30, Digi Sport 1

În startului primului set, sportiva niponă a fost jignită de un fan din tribune și a început să plângă în teren, moment care i-a afectat și evoluția.

Galerie Foto

Naomi Osaka a explicat de a fost afectată de jignirea primită din tribune la Indian Wells

La conferința de presă de după joc, Naomi Osaka a recunoscut că nu a fost pentru prima dată când a trebuit să se confrunte cu un asemenea comportament, dar acum a cedat pentru că și-a amintit de momentele de la Indian Wells 2001, când Serena Williams a fost huiduită de fanii americani pentru că a ajuns în finală după retragerea lui Venus, ceea ce spectatorii au crezut că a fost ceva premeditat.

Sincer, mi s-au mai strigat diferite lucruri în trecut, din tribune, și nu m-a deranjat. Dar acum s-a întâmplat aici, la Indian Wells, unde Venus și Serena au fost huiduite.

Dacă nu ați văzut niciodată acel videoclip, uitați-vă la el. Nu știu din ce motiv, dar m-am gândit imediat la acel moment. Încerc să nu plâng iar. Vreau doar să vă mulțumesc și să o felicit pe Veronica pentru victorie. Mulțumesc”, a spus Naomi Osaka.

Marie Bouzkova, adversara Veronikăi Kudermetova în turul trei la Indian Wells

După succesul mai facil decât se aștepta cu Naomi Osaka, pentru Veronika Kudermetova urmează confruntarea cu Marie Bouzkova, din turul trei de la Indian Wells.

Până la confruntarea cu sportiva din Rusia, Marie Bouzkova a trecut de calificări și le-a învins pe tabloul principal pe Qiang Wang, 6-3, 7-6 (5), și Jessica Pegula, 5-7, 6-2, 6-0.

Etichete: naomi osaka


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.