Entertainment

Incendiu devastator în București. O clădire monument din Capitală a fost curpinsă de flăcări, noaptea trecută  • Incendiu uriaș în București
  • Noaptea trecută o clădire veche a luat foc în Capitală

Un incendiu devastator a avut loc în București, noaptea trecută

Seara trecută, un incendiu violent a fost anunțat pe o strădă din Calea Moșilor din București, o zonă veche a Capitalei, acolo unde se află mai multe construcții vechi și care au devenit monumente istorice. Focul a pornit de la acoperiș și s-a extins foarte repede, potrivit ISU București-Ilfov.

”Pompierii au constatat că incendiul se manifesta la nivelul acoperişului şi la etajul unu al clădirii pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi. Misiunea pompierilor este una dificilă, spaţiul îngust dar şi liniile de alimentare a tramvaielor nu au făcut decât să îngreuneze stingerea focului”, au anunțat reprezentații ISU.

La fața locului s-a intervenit imediat cu două autoscări pentru a putea împrăștia jetul de apă de la înălțime. Bucăți de acoperiș și fațada clădirii s-au prăbușit din cauza flăcărilor puternice.

În clădire locuiau mai multe familii

În clădirea devenită monument istoric în București locuiau mai multe familii, care însă au reușit să iasă la timp din imobil și să fugă cât mai departe din calea flăcărilor.

Din păcate, toate bunurile lor au fost distruse fie de flăcări, fie de jeturile puternice de apă ale furtunurilor care s-au folosit pentru stingerea focului.

Se pare că întreg incendiul ar fi pornit de la un imobil care era lipit de clădirea afectată de flăcări. Acolo s-ar fi adăpostit oamenii străzii care ar fi dat foc, din neatenție, din interior, iar imediat flăcările s-au extins.

Timp de aproape șase ore, liniile de tramvai 16 și 21 au fost blocate, iar traficul în zonă, de asemenea, oprit.

Citește și: Incendiu violent la o școală din județul Olt. Pompierii intervin de urgență
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close