Entertainment

În acest weekend, duminică, prima Gală a reality-ului “Casa iubirii”, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D! Prima săptămâna în “Casa iubirii” va culmina pentru cei 14 concurenți aflați în căutarea sufletului pereche cu o Gală plină de emoție, ce va fi difuzată duminică, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D! Dragostea deja începe să se înfiripe în casă, băieții le-au făcut deja declarații de dragoste fetelor, au purtat discuții apropiate în Camera Roșie și cei 14 concurenți au început să se cunoască tot mai bine.

Andreea Mantea le este alături în permanentă tinerilor concurenți de la “Casa iubirii”, iar prezentatoarea le-a oferit încă de la începutul filmărilor sfaturi importante, indemnându-i să fie mai toleranți și să se concentreze pe părțile frumoase din ceilalți.

Citeste si: Cine este bărbatul care a ajutat-o pe Elena Udrea să părăsească țara- kfetele.ro

Citeste si: Nuțu Cămătaru, declarație șocantă despre Monica Gabor: „Mi-a adus-o Dinu Damaschin. Am ținut-o câteva zile, era varză..- bzi.ro

 “ A fost o săptămână plină de emoție, în care ați văzut bucurie, tristețe, dar și cum și-au făcut loc și primii fiori ai dragostei. Vine momentul să vorbim despre toate aceste lucruri, să tragem concluziile săptămânii”, a spus Andreea Mantea.

În fiecare Gală a săptămânii, concurenții vor avea ocazia să discute împreună aspecte ce ii vizează direct și, de asemenea, pot viziona imagini unice, momente petrecute în casă, la care nu au fost martori.

Cel mai intens reality show al momentului, “Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea, poate fi urmărită  de luni până vineri, de la ora  10:00  și  17:00, și în fiecare  sâmbătă și duminică, de la  16:00  și de la  19:00, la Kanal D.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close