Sports

„Îmi doresc să se salveze!”Bogdan Bălănescu se află acum la FC Voluntari, dar conducătorul a rămas și fanul celor de la Dinamo, acolo unde a lucrat o lungă perioadă de timp.

În direct la ProSport Live, Bălănescu a mărturisit că le ține pumnii „câinilor” la barajul pentru menținerea / promovarea în Liga 1.

„Cu Sibiu, Dinamo are prima șansă. Cu U Cluj nu văd lucrurile la fel. S-au întărit foarte mult. Va fi o dublă grea, foarte grea cu U Cluj”, a afirmat Marius Mitran, la ProSport Live.

Bogdan Bălănescu, fanul lui Dinamo la baraj: „Îmi doresc din tot sufletul să se salveze!”

Bogdan Bălănescu susține că Dinamo își poate îndeplini obiectivul și recunoaște sincer că își dorește ca gruparea din „Ștefan cel Mare” să rămână în Liga 1.

„Îmi doresc din tot sufletul să se salveze Dinamo la baraj. Au un antrenor și o echipă să realizeze obiectivul din acest an. Asta este situația. Gândiți-vă în ce condiții a început Dinamo acest sezon. După victoria cu FC Voluntari (n.n. râde), au avut interzis la transferuri. Nu este ușor de gestionat un club ca Dinamo”, a spus Bogdan Bălănescu, la ProSport Live.

La Mioveni, Dinamo n-a jucat foarte rău. A fost lipsă de responsabilitate la fazele fixe. Indiferent cu cine va juca la baraj, Dinamo are șansa ei. Va fi acel 50-50% și cu U Cluj, dar și cu Sibiu. Va profita de această dublă și pe Arena Națională va avea 20.000-30.000 de suporteri în spate. O să-i împingă de la spate” – Dinu Gheorghe, la ProSport Live
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.