Entertainment

Imagini rupte din Pirații din Caraibe chiar în restaurantul lui Hadad!


Chef Foa, Florin Scripă pe numele real, s-a deghizat, parcă, în „Căpitanul Jack Sparrow”, un personaj jucat de Johnny Depp în seria de filme „Pirații din Caraibe”. Nu a fost prezent pe platourile de filmare ale vreo unei pelicule, ci la o simplă ieșire. Probabil n-a vrut să fie recunoscut. Celebritatea nu i-o fi dând pace, cine știe. Imaginile surprinse de paparazzii CANCAN.RO stau mărturie!

Participarea în calitate de jurat la emisiunea „Masterchef” i-a oferit, cu siguranță, o foarte mare expunere, venită la pachet cu simpatii și antipatii. Ceva normal, căci, nu-i așa, nu poți fi pe placul tuturor. În acest sens, se pare că, ori de câte ori agață tunica în cui se și „camuflează”. Nu o fi suportând omul celebritatea! Paparazzii CANCAN.RO au surprins imagini savuroase cu îndrăgitul bucătar!

(CITEȘTE ȘI: JURATUL MASTERCHEF NU UITĂ DE UNDE A PLECAT. CE SACRIFICII A FĂCUT CHEF FOA CA SĂ FIE ÎN „TREND”)

Lui Foa îi arde de „joacă”

La „Mace, by Joseph Hadad” și-a făcut apariția Chef Foa. Nimic surprinzător! A ieșit omu’ la un prânz corespunzător, fără figuri, dar cu un outfit de zile mari.

Chef Foa, îmbrăcat ca Jack Sparrow/ Sursă foto: CANCAN.RO

Zici că-i client fals!😂 Sanchi, ca și cum a venit să vadă dacă preparatele din restaurantul colegului de la emisiune, Joseph Hadad, sunt demne de renumele pe care le au.

La cât timp a zăbovit la masă, alături de soție și de copil, savurând din bucatele alese, sigur a fost mulțumit. Lucru susținut, de altfel, și de zâmbetul afișat, dar și de nota plătită. Da, n-a fost o ieșire pe „barter” sau tovărășie. Știe și el cum e-n afaceri și că, dacă vrei să-ți susții prietenii, plătești pentru serviciile pe care ți le oferă.

Chef Foa, mai ceva ca Jack Sparrow

O jachetă neagră, din piele, părul „sauvage”, peste care a pus o șapcă, tot neagră plus o pereche de ochelari de soare. Și, să nu uităm, barba stufoasă. Asemănarea cu Jack Sparrow, personajul din „Pirații din Caraibe”, este mai mult decât izbitoare. Priviți!

Chef Foa este asaltat de fanii emisiunii „Masterchef”/ Sursă foto: CANCAN.RO

Chef Foa este jurat al emisiunii Masterchef, alături de Joseph Hadad și de Radu Dumitrescu. Dincolo de activitatea în televiziune, care-i aduce celebritatea, Florin Scripcă a dezvoltat o mega-afacere, evident, în domeniul pe care-l stăpânește perfect.

A studiat în Anglia, Franța și Italia, după care a revenit în România, unde avea să-și deschidă afacerea, restaurantele lui.

(VEZI ȘI: NU E O GLUMĂ! CÂȚI LEI COSTĂ O SIMPLĂ CIORBĂ DE PUI ÎN RESTAURANTUL LUI CHEF FOA DIN BUCUREȘTI. CE LOCAL ARE JURATUL „MASTERCHEF” DE LA PRO TV)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close