Entertainment

Imagini din interiorul mega petrecerii de la NUBA! Cum se distrează cuplul Salam și invitații lor!Seara de neuitat a proaspeților însurăței Florin Salam și Roxana Dobre, acum devenită Stoian, a fost deschisă de Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor. CANCAN.RO are imagini exclusive cu interiorul clubului Nuba din Mamaia. Vezi cum se distrează ”Regele” și ”Regina” în noaptea nunții lor, dar și invitații lor de onoare.

Florin Stoian și Roxana au ales ca cei care să le deschidă petrecerea nunții să fie Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor. Solista le-a transmis și un mesaj mirilor, dar și tuturor invitaților.

”Bună seara, dragii noștri! Casă de piatră! Multă, multă sănătate! La mulți ani, nașilor! La mulți ani, tuturor invitaților! Vă invităm să facem o petrecere frumoasă, să ne simțim bine până dimineață și să dansăm. Acesta este cel mai important lucru. Nu acceptăm scuze!”, a fost mesajul pe care la spus, la începutul programului de cântat, Carmen Chindriș.

Cel mai așteptat și important eveniment al anului 2022 este în plină desfășurare. Nunta lui Florin Salam și al Roxanei este acum în atenția tuturor. Nu doar din imagini ne putem da seama că este unul dintre cele mai reușite petreceri, ci și invitații noului cuplu de însurăței spun că este cea mai frumoasă nuntă la care au participat vreodată.

CITEȘTE ȘI: CE INTRARE ȘI-AU FĂCUT MIRII LA NUBA! FLORIN SALAM ȘI ROXANA AU VENIT LA PETRECERE LA ORA 23:00, CU ROLLS-UL ÎNTR-O SCENĂ DEMNĂ DE HOLLYWOOD!

”Regele” și ”Regina” au dansat alături de Tzancă și Marymar

Acest lucru este total adevărat, din videoclipurile postate de Marymar pe pagina sa de Instagram, putem observa cât de bine se distrează alături de partenerul ei, Tzancă Uraganu, dar și de cuplul Salam. Cele două cupluri au dansat, până au transpirat, pe melodia ”Ziua-n care tu m-ai sărutat” și este de abia începutul serii de neuitat.

Mai mult, pe imaginile surprinse de CANCAN.RO se vede clar că ”Regina” nu se poate despărți de rochia sa superbă de mireasă semnată de Cristina Săvulescu. Până la acest moment, soția lui Florin Salam nu s-a schimbat și a rămas în aceeași ținută.

VEZI ȘI: A LUAT CUVÂNTUL SOACRA MICĂ: ”EA ȘTIE SĂ-ȘI ALEAGĂ….” MAMA MIRESEI DEZVĂLUIE SECRETELE SOȚIEI LUI FLORIN SALAM

 

 Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close