Entertainment

Ilie Dumitrescu, stilat și bine îmbrăcat chiar și când își plimbă câinele! Fostul fotbalist nu se dezice de hainele elegante / PAPARAZZI


  • Ilie Dumitrescu și-a scos patrupedul la plimbare
  • Fostul fotbalist a îmbrăcat un costum elegant

De-a lungul timpului ne-am obișnuit cu aparițiile lui Ilie Dumitrescu care de fiecare dată au fost surprinzătoare. Fostul fotbalist nu se dezice niciodată de la hainele mai puțin elegante, iar acesta se îmbracă mereu bine atunci când iese public.

Ei bine, trebuie să știți că și în momentul în care nu e la televizor sau în fața unei mulțimi, Ilie Dumitrescu rămâne la fel de stilat, așa cum și paparazzii Spynews.ro l-au surprins de această dată.

Ilie Dumitrescu e bine îmbrăcat și stilat chiar și când iese cu cățelul la plimbare

Fostul fotbalist a fost văzut chiar în momentul în care și-a scos animalul de companie la plimbare, pe lângă casă. Ilie Dumitrescu nu a îmbrăcat o ținută lejară, ci a apărut exact cum îl știm cu toții, la costum, destul de elegant.

Fostul jucător a ieșit din locuința lui și a mers câțiva zeci de metri cu cățelul său pe care l-a plimbat. Trebuie să remarcăm că acesta poartă o cămașă albastră, un costum destul de elegant, iar în picioare o pereche de pantofi, de asemenea eleganți.

Se pare că Ilie Dumitrescu știe foarte bine că atunci când iese în public trebuie să arate bine, indiferent dacă e în lumina reflectoarelor sau nu. Cu toate că a ieșit doar la o plimbare cu câinele, se pare că animalul de companie al fostului jucător e tare norocos. Ce alt patruped mai e scos la plimbare de un stăpân îmbrăcat la patru ace!?

Ilie Dumitrescu, un prieten adevărat pentru amicii săi

Dacă îl ai pe Ilie Dumitrescu prin preajmă, atunci ești un norocos. Cam așa stă treaba atunci când alături de tine e fostul fotbalist. În urmă cu ceva timp paparazzii Spynews.ro l-au mai surprins pe Ilie Dumitrescu la masă cu un prieten de-al său.

Cu toate că au ieșit împreună și au mâncat, la final Ilie Dumitrescu a fost cel care s-a oferit să plătească consumația. Mai mult de atât, le dă și cadouri. Acesta îi oferise amicului său o jucărie pentru copilul său, semn că fostul fotbalist e darnic de felul lui și nu doar atent cu stilul vestimentar, ci și cu cei din jurul său.

Citește și: Ilie Dumitrescu are grijă să-și ia notițe. Fostul fotbalist nu omite niciun detaliu atunci când are de învățat de la prieteni / PAPARAZZI
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.