Entertainment

Iată de ce trailerul oficial pentru Guardians of the Galaxy Vol. 3 nu a fost făcut disponibil online


Efectele speciale vizuale din primul trailer oficial de la Gardienii Galaxiei vol. 3 al lui James Gunn nu sunt încă gata pentru prima vizionare de aproape pe Internet. Ultimul episod din trilogia regizorului a devenit celebru la Comic-Con peste weekend mulțumită premierei trailerului, însă numai publicul de la proiecție a avut acces la materialul filmat, scrie Variety. Marvel nu a dat publicității trailerul online pentru public, iar Gunn și-a explicat decizia pe Twitter:

„Mi-ar fi plăcut să o vezi și tu”, replica regizorul unui fan care a fost scandalizat de decizia de a nu putea vedea trailerul online. „Dar nu e vorba de Marvel, ci și de mine. Deși îmi place enorm teaserul, anumite efecte video nu au ieșit așa cum mi-aș fi dorit pentru o vizionare atentă – nu am terminat filmul de mult timp – așa că va mai trebui să așteptați puțin. Scuze!”

James Gunn: Guardians of the Galaxy Vol.3 nu are încă un trailer online deoarece efectele VFX nu sunt gata pentru „vizionări repetate”.

Variety comenta de la Comic-Con câteva secvențe: „În trailer, Gamora nu își mai amintește de colegii Gardieni. Trailerul vorbește și despre originea lui Rocket, și un Adam Warlock apare jucat de către nou-venitul în universul MCU Will Poulter. Groot apare ca un bărbat tânăr. Videoclipul are melodia de la The Flaming Lips Do You Realize. Iar Maria Balakova din Borat 2 joacă rolul lui Cosmo the Space Dog”.

„Acesta e finalul poveștii”, spunea Gunn la Comic-Con, confirmând că Vol. 3 va fi ultimul film cu Gardienii Galaxiei. „Îmi pare rău. Poveștile au un final. Nu înseamnă că toți ar muri la final…”

În film mai apar Chris Pratt în rolul Star-Lord, Zoe Saldana în rolul Gamora, Dave Bautista în rolul Drax Distrugătorul, Bradley Cooper în rolul Rocket Raccoon, Vin Diesel în rolul Groot, Karen Gillan în rolul Nebula, Pom Klementieff în rolul Mantis, Sean Gunn în rolul Kraglin and Elizabeth Debicki în rolul Ayesha.

Filmul va ajunge în săli pe 5 mai 2023.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close