Entertainment

Iată care este singurul James Bond ce a făcut un miliard de dolari la box-office


Seria de filme James Bond a tot crescut de la premiera lui Dr. No, în 1962, încoace, și atunci l-am văzut pe legendarul Sean Connery lansându-l pe marele ecran pe celebrul agent secret. De atunci încoace, mai mulți actori i-au îmbrăcat costumul și au primit „permis de a ucide”. Ultimul dintre ei, Daniel Craig, tocmai a văzut premiera ultimului film în care joacă rolul lui Bond, No Time to Die, care a avut un succes rezonabil, mai ales dacă ținem cont de pandemie. Filmul a obținut un scor respectabil de 83% pe Rotten Tomatoes și a încasat 774 milioane de dolari la box-office-ul global, conform Box Office Mojo.

De fapt, din punct de vedere istoric, filmele Bond au fost relativ sigure din punct de vedere al încasărilor. Totuși, în epoca filmelor cu supereroi care încasează milioane, ar putea fi descurajant pentru fanii lui Bond să compare o serie cu o alta, mai populară. Totuși, unul dintre filmele Bond a reușit să atingă pragul de un miliard de dolari, deși este singurul de până acum care a reușit asta.

Este vorba de Skyfall, filmul care a aniversat 50 de ani de James Bond, scrie Looper. Anul 2012, care a adus cu sine cea de-a 50-a aniversare a seriei, a fost și cel de-al douăzeci și treilea film din serie. O adevărată scrisoare de dragoste pentru filmele Bond clasice, iar critica și fanii au fost încântați. Filmul a avut un scor de 92% pe Rotten Tomatoes și, în acest moment, este singurul film care a depășit 1 miliard de dolari la box-office dintre filmele seriei.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.