Entertainment

“Hristos a Înviat!” CANCAN.RO vă urează “Paște Fericit!”


Cu ocazia sfintelor sărbători pascale, CANCAN.RO urează tuturor cititorilor și colaboratorilor ”Paște Fericit!”. Vă mulțumim pentru că sunteți alături de echipa noastră în fiecare zi și vă dorim multă sănătate și sărbători fericite alături de cei dragi.

În ziua Sfântă de Paște lăsaţi deoparte grijile şi supărările. Deschideţi-vă inimile şi primiţi un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume! Deschideți uşa pentru oaspeţi dragi şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim cu toții mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că, dacă există credinţă, drumurile care se deschid în faţa tuturor vor fi presărate cu împliniri.

Așa cum am făcut zi de zi, și de acum încolo, echipa CANCAN.RO o să vă țină conectați la cele mai interesante și proaspete informații din lumea showbiz-ului și nu numai.

Cu această ocazie dorim să le mulțumim și vedetelor, cele fără de care fiecare zi ar fi lipsită de farmec. Le promitem că în continuare o să fim alături de ele, cu toate că, uneori, le ”tulburăm” liniștea.  Paște fericit tuturor, oriunde v-ați afla!

VEZI ȘI DANIEL BUZDUGAN, MĂRTURII DE SUFLET, ÎN PRAGUL SĂRBĂTORILOR PASCALE: “OAMENII DIN SOCIETATEA MODERNĂ TRĂIESC SĂRBĂTORI DE APARENȚĂ!”

CANCAN.RO vă urează Paște Fericit!

CANCAN.RO vă urează Paște Fericit/ Sursă foto:

Lider în dezvăluiri incendiare și mari secrete devoalate

Fondat în aprilie 2007, CANCAN.RO s-a transformat, rapid, într-o ”voce” autoritară a internetului românesc, stabilind, permanent, recorduri naţionale de audienţă. A apărut, astfel, un nou tip de presă tabloidă, cu accent pe detalii, pe informație oferită în cel mai scurt timp și, mai ales, pe articole cu o credibilitate de 100 %. Cititorii CANCAN.RO primesc, în fiecare zi, cele mai bune informații, având acces la materiale senzaționale și bine documentate, la dezvăluiri incendiare și la mari secrete devoalate.

(NU RATA: “DIVORȚUL” DINTRE POPESCU ȘI FLICK FACE VICTIME COLATERALE?!)

CANCAN.RO este site-ul cu cele mai puternice exclusivități din România și are o echipă redutabilă de paparazzi care aduce în fața cititorilor, în fiecare zi, imagini mega-exclusive.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close