Entertainment

Horoscopul săptămânii 4 – 10 octombrie 2021! Ana Maria Ticea, astrologul WOWBIZ.ro, despre ce ne rezervă astrele în această săptămânăIn articol:


Pe 6 octombrie Luna Nouă va intra în zodia Balanță, ceea ce înseamnă că își vor revizui relațiile amoroase, iar pe 7 octombrie va fi Venus în Săgetător și se anunță aventuri în viața acestora.

Horoscop 4- 10 octombrie 2021. Berbec

În această săptămână, nativii din zodia Berbec au de revizuit contracte importante la locul de muncă. este o perioadă plină cu ședințe pe plan profesional, și vor fi nevoiți să aleagă un partener din mai mulți.
Pe plan sentimental cunosc mai multe persoane interesante.

Citeste si: Care sunt cele mai norocoase zodii în luna octombrie 2021

Horoscop 4- 10 octombrie 2021. Taur

Pe nativii din zodia Taur îi așteaptă noi sarcini la locul de muncă, dar și noi oportunități de la alte joburi. Se anunță o perioadă cu multe schimbări, în special pe plan profesional, iar în ceea ce privește sănătatea, este posibil să fie nevoie de câteva drumuri la medic.

Horoscop 4- 10 octombrie 2021. Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de o săptămână plină cu idei creative la locul de muncă și vin cu concepții noi, ce le ușurează munca la un proiect. În această perioadă se vor focusa pe relațiile noi, dar și de cele vechi.

Zodia Rac

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Lavinia Pârva tună și fulgeră pe rețelele de socializare, după ce Ștefan Bănică Jr. și Irina Fodor s-au întâlnit „pe furiș” la vila artistului- bzi.ro

Horoscop 4- 10 octombrie 2021. Rac

În această săptămână, nativii din zodia Rac se implică în reparații necesare prin casă. Stau bine la capitolul bani și se gândesc să facă și câteva schimbări în ceea ce privește mobila. În weekend au parte de discuții aprinse în familie.

Horoscop 4- 10 octombrie 2021. Leu

Nativii din zodia Leu încep săptămână cu o stare foarte bună.

Sunt foarte sociabil și stau foarte bine la capitolul comunicare. Vin cu soluții bune legate de un proiect la locul de muncă, și este posibil să primească o sarcină importantă, să se ocupe de revolvarea unor acte foarte importante.

Horoscop 4- 10 octombrie 2021. Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt deciși să-și schimbe ritmul de viață, și iau decizia de a mânca mai sănătos. Vin cu soluții ingenioase pe plan profesional și financiar și se bucură de o sumă de bani rezultată dintr-o afacere.

Horoscop 4- 10 octombrie 2021. Balanță

În această săptămână, nativii din zodia Balanță au o dispoziție foarte bună și doresc să-și schimbe aspectul fizic. La locul de muncă au parte de agitație, dar cu ajutorul energiei reușesc să facă față provocărilor. În weekend se anunță o călătorie împreună cu prietenii apropiați.

Horoscop 4- 10 octombrie 2021. Scorpion

Nativii din zodia Scorpion primesc multe sarcini la locul de muncă, dar simt că nu fac față și este posibil să-și ia câteva zile libere. Vor participa la tratamente și se vor bucura de odihnă în confortul căminului.

Horoscop 4- 10 octombrie 2021. Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător își fac planuri de viitor și își priotizează dorințele în această săptămână. Pun preț pe socializare și ies cu prietenii în oraș, iar în weekend participă la un eveniment, unde cunosc o persoană de sex opus cu care pot avea o aventură.

Zodia Săgetător

[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop 4- 10 octombrie 2021. Capricorn

În această perioadă, nativii din zodia Capricorn se afundă în muncă și pun accentul pe cariera profesională. Vin cu sugestii foarte bune la locul de muncă și au parte de schimbări bune în ceea ce privește cariera lor.

Horoscop 4- 10 octombrie 2021. Vărsător

Nativii din zodia Vărsător își stabilesc idealuri foarte înalte în ceea ce privește cariera. Pe la jumătatea săptămânii încep proiecte noi și se vor ocupa de legalizarea unor acte legate de acet proiect. În weekend pleacă într-o călătorie de câteva zile împreună cu prietenii.

Citeste si: Gesturile adorate de zodiile de foc într-o relație. Cum poți cuceri nativii din aceste semne zodiacale

Horoscop 4- 10 octombrie 2021. Pești

Cei născuți în zodia Pești leagă o conexiune puternică cu persoanele din jur în această săptămână. Sunt foarte spirituali și țin foarte mult la intimitate lor. Pe plan financiar primesc o veste foarte bună legată de sumă de bani.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.