Entertainment

Horoscop zilnic 5 ianuarie 2022. Berbecii pot fi mai iertătoriHoroscopul zilei de 5 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Berbec pot fi mai iertători și mai înțelegători.

Astăzi ne bucurăm de un aspect de susținere între planeta iubirii, Venus, încă retrogradă în zodia Capricorn, și Neptun, planeta visării, din Pești. Acest context ne stimulează latura creativă, dar mai presus de atât, ne face mai iertători și înțelegători. Putem trece mai ușor cu vederea greșelile partenerului și putem manifesta mai multă sensibilitate și empatie.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii care au fost supărați pe partener, astăzi se pot împăca și pot depăși dezamăgirea adusă de acesta. Unii nativi pot depăși o deziluzie mai veche. Este o zi bună să cadă la pace și cu un superior sau cu un colaborator profesional.

Horoscop Taur

Taurii se simt mai împăcați cu ei înșiși, dar și cu niște decizii luate. Nevoia de a face un salt spiritual este mare. Prietenii pot contribui mult la reconturarea unor idealuri ale nativilor, prin sfaturile și sprijinul oferit.

Horoscop Gemeni

Gemenii pot ierta mai ușor escapadele partenerului și pot fi mai dispuși la compromis, însă și cerințele vor fi pe măsura acceptării lor. De exemplu, oficializarea unei relații. Mulți nativi înțeleg acum că o pierdere trăită este, de fapt, un câștig de viitor.

Horoscop Rac

Racii înțeleg cu multă înțelepciune o situație de cuplu. Chiar dacă lucrurile nu au mers perfect între ei și partener, sunt vizionari și știu ce să decidă pentru binele comun. În unele cazuri, chiar schimbarea atitudinii lor este cea care vindecă relația.

Horoscop Leu

Leii au ocazia să găsească piesa lipsă din puzzle care să-i ajute să-și îmbunătățească sănătatea, dar și stare de spirit. Totul s-ar putea să aibă legătură cu locul de muncă și cu ceea ce ei visează din punct de vedere profesional. Pot renunța la un job sau la anumite activități prin care-și consumau resursele inutil.

Horoscop Fecioară

Fecioarele se bucură de o zi foarte bună în plan afectiv. Simt nevoia să-și manifeste sentimentele reprimate și să-și ceară dreptul la fericire fără a mai simți că totul depinde de partener. Cei singuri pot fi mai visători și mai deschiși flirtului.

Horoscop Balanță

Balanțele care muncesc de acasă s-ar putea să se simtă sufocate de mediul de lucru și să-și dorească o reorganizare a spațiului. Pe de altă parte, este o zi bună să ierte pe cineva din familie care le-a greșit sau să se vindece de o traumă emoțională mai veche.

Horoscop Scorpion

Scorpionii care și-au reprimat niște sentimente, astăzi pot avea avântul necesar pentru a vorbi despre ele, pentru a recunoaște ce simt cu adevărat. Pot lămuri situații din trecut atât cu persoana iubită, cât și cu copiii, iar unii nativi pot lua decizii de care se temeau până acum.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii pot returna o datorie sau poate ei sunt cei care au nevoie de bani și primesc sprijinul familiei. Unii nativi pot face acum niște cheltuieli pentru casă pe care le-au tot amânat. Ziua este favorabilă pentru a se împăca cu cineva din familie.

Horoscop Capricorn

Capricornii pot profita de contextul astrologic al zilei pentru a vorbi despre ceea ce-i apasă de ceva vreme. Se vor exprima cu blândețe și vor primi sfaturi bune de la cei apropiați. Pot ierta o persoană care i-a făcut să sufere, mai ales care le-a rănit sentimentele.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii resimt puternic dorința de a ierta pe cineva din trecutul lor sau chiar de a se ierta pe ei înșiși pentru anumite decizii luate. Unii nativi pot investi bani în tratamente naturiste sau pot apela la psihoterapeuți pentru a scăpa de niște apăsări sufletești.

Horoscop Pești

Pentru Pești este o zi foarte bună care-i susține în reactivarea vieții sociale. Pot relua relații de prietenie sau pot iarta persoane care i-au dezamăgit de curând. Își conturează idealuri mărețe în privința unor proiecte în care sunt implicați.

 Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.