Entertainment

Horoscop zilnic 31 martie 2022. Balanțele trebuie să evite competițiileHoroscopul zilei de 31 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Balanță au tendința de a intra în competiție cu cei din jur.

Luna ajunge astăzi în zodia Berbec și din a doua parte a zilei ne vom simți încărcați cu energie și gata de acțiune. Suntem mai îndrăzneți și curajoși, mai determinați să ne atingem un scop și ne exprimăm deschis și direct emoțiile. Atenție, totuși, la grabă și impulsivitate.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii se bucură de un plus de energie și încredere în propria lor persoană. Au avânt și se implică în acțiuni cu mult curaj, însă grijă la asumarea unor riscuri inutile. Dacă-și pun ceva în minte, cel mai probabil nu vor sta mult pe gânduri și vor acționa.

Horoscop Taur

Taurii sunt mai irascibili și agitați pe interior, posibil chiar obosiți psihic și s-ar putea să răbufnească foarte ușor. Dacă până acum ar fi trecut cu vederea unele derapaje ale altora, acum nu se vor abține și vor spune ce-i deranjează.

Horoscop Gemeni

Gemenii sunt mai optimiști și entuziaști cu privire la planurile lor de viitor. Pot primi sprijin de unde nu se așteaptă și un proiect în care sunt implicați poate fi readus la viață. Este o zi favorabilă să iasă cu prietenii și să se conecteze cu noi persoane.

Horoscop Rac

Racii sunt foarte motivați să-și atingă niște obiective socio-profesionale, așa că astăzi vor ieși în față și vor da din coate pentru a obține ce-și doresc. Discuțiile cu superiorii se vor dovedi îndrăznețe și nativii nu se vor teme să-și ceară drepturile.

Horoscop Leu

Leii sunt mai sociabili și caută răspunsuri la întrebări existențiale. Pot cere sfatul unei persoane cu experiență sau pot alege ei să descopere, să învețe ceva ce-i ajută. Sunt curajoși și nu se dau înapoi de la experiențe noi.

Horoscop Fecioară

Fecioarele sunt susținute să discute afaceri, să facă investiții sau să pună bazele unei asocieri importante. Este important să nu se grăbească în tranzacții și acțiuni financiare și să-și asculte și intuiția.

Horoscop Balanță

Balanțele își dedică mare parte din energie partenerului, iar profesional sunt mult mai deschise către negocieri. Pot să ajungă ușor la o cale de mijloc, cu condiția să nu intre în competiție cu persoana din fața lor.

Horoscop Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua vine cu energie și spor în toate activitățile întreprinse. Reușesc să-și termine treaba mai repede ca de obicei și să treacă și la noi proiecte. Atenție la superficialitate și la suprasolicitare. Nu sunt excluse durerile de cap și oboseala.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii se bucură de voie bună, energie și o stare afectivă plăcută. Cu această atitudine pot cuceri pe cine-și doresc, iar în cuplu pot face lucrurile să funcționeze dacă se dedică unor activități în doi.

Horoscop Capricorn

Capricornii se dedică familiei și locuinței. Au energie în desfășurarea activităților gospodărești, însă trebuie să aibă și grijă să nu se accidenteze. De asemenea, s-ar putea să apară unele tensiuni între ei și părinți din cauza mentalităților diferite.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii se bucură de susținerea astrelor în tot ce ține de comunicare și deplasări. Pot rezolva nesperat de repede situații legate de acte și pot obține ce-ți doresc în urma unei negocieri. Grijă mai multă la impunerea punctului de vedere.

Horoscop Pești

Peștii se preocupă de situații financiare, de plăți, încasări, investiții și sunt foarte motivați să ajungă la zi într-un astfel de context. Pot returna o datorie, iar unii nativi pot scoate bani dintr-un hobby sau din valorificarea unui talent.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.