Entertainment

Horoscop zilnic 3 ianuarie 2022. Scorpionii pot afla secreteHoroscopul zilei de 3 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Capricorn au parte de formarea fenomenului de Lună Nouă chiar în zodia lor.

După ce ieri a format o Lună Nouă în Capricorn, Luna părăsește această zodie, dar nu înainte de a face conjuncție cu Venus, aflată în retrogradare aici, dar și cu Pluto. Acest context stimulează suplimentar la reevaluări sentimentale, relaționale, financiare și profesionale.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii care lucrează astăzi trebuie să aibă grijă la imagine și la posibilele tensiuni și animozități care pot lua naștere cu superiorii. Tot ceea ce fac se poate vedea public și trebuie să aibă grijă la modul în care se expun în fața lumii.

Horoscop Taur

Taurii pot avea tendința de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă mai sumbră. Atitudinea negativistă îi poate ține pe loc dacă au de luat o decizie importantă. Atenție mai mare la acte, mai ales în cazul celor care pleacă într-o călătorie.

Horoscop Gemeni

Pentru Gemeni se accentuează contextul tensionat cu care se confruntă de ceva vreme în zona relațională. Posibile certuri din cauza banilor sau, în alte cazuri, din cauza unei infidelități, a unei dependențe a partenerului. Ies la suprafață lucruri ascunse care mocneau de multă vreme.

Horoscop Rac

Racii au parte de tensiuni în cuplu și s-ar putea ca unele dedesupturi să iasă la suprafață. Este foarte probabil ca ceea ce au încercat să ascundă de partener, acum să se afle. În alte cazuri, lucruri nespuse la timpul lor sunt acum aruncate sub formă de reproș.

Horoscop Leu

Pentru Leii care lucrează astăzi, se anunță o zi destul de solicitantă la job. Nativii vor face față cu greu solicitărilor și stresului și s-ar putea să fie mai obosiți ca de obicei. Din acest motiv au senzația că depun un efort dublu.

Horoscop Fecioară

Fecioarele au parte de o atmosferă mai agitată în plan sentimental. Posibil să apară unele nemulțumiri în relația cu persoana iubită sau cu copiii. Ar fi recomandat ca nativii să se dedice mai mult activităților distractive și hobby-urilor și să nu pună paie pe foc în plan amoros.

Horoscop Balanță

Balanțele pot avea parte de momente mai agitate în familie. S-ar putea ca diferențele de opinie, viziunile diametral opuse dintre nativi și cei dragi să fie motivul unor tensiuni. Este recomandat ca nativii să fie mai îngăduitori, mai toleranți.

Horoscop Scorpion

Scorpionii pot afla niște vești care să-i pună pe gânduri, ba chiar să-i șocheze. Posibil ca dialogurile pe care le poartă acum să scoată la suprafață niște secrete sau să atingă puncte sensibile. De evitat luarea deciziilor importante.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii care au cheltuit nesăbuit în ultima perioadă sau care au luat decizii financiare riscante, s-ar putea confrunta astăzi cu nemulțumiri majore. Nu este o zi bună pentru investiții, ci mai degrabă pentru a se asigura că sunt la zi cu plățile.

Horoscop Capricorn

Capricornii ar trebui să se preocupe de ei înșiși, de imaginea și sănătatea lor și să fie mai rezervați în manifestări. Este momentul să se pună pe primul loc, chiar dacă ceilalți pot acuza această atitudine și le pot face reproșuri.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii nu se simt prea bine astăzi. Nativii au tendința de a se gândi la trecut, de a se lăsa frământați de gânduri și copleșiți de amintiri. Posibil să se gândească la persoane care au ieșit din viața lor sau să fie măcinați de anumite probleme de sănătate. Sunt și nativi care sunt agitați din cauza unei povești de iubire secrete.

Horoscop Pești

Peștii pot sta în dubiu în privința unui proiect. Poate fi vorba de o nesiguranță pe care o resimt legată de viitorul acestuia sau de neîncrederea pe care o au în cei cu care sunt asociați. De preferat ar fi să nu ia deocamdată nicio decizie și să nu dea un verdict.

Sursa foto: Pexels.comSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.