Entertainment

Horoscop zilnic 25 aprilie 2022. Peștii fac salturi în evoluțieHoroscopul zilei de 25 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Pești se bucură de pace interioară și de progrese în plan personal.

A doua zi de Paște vine cu o atmosferă blândă, liniștită, mai ales din a doua parte, când Luna va intra în zodia Pești. Acest tranzit, care se va resimți și mâine, ne stimulează sensibilitatea și compasiunea, ne susține capacitatea vizionară, dar și intuiția și inspirația. Putem avea idei creative, imaginație, însă și o tendință mai mare de a visa cu ochii deschiși.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii pot începe ziua cu fel și fel de discuții cu prietenii, fac propuneri, răspund la invitații și sunt activi în mediul online. Apoi, la amiază, își vor căuta liniștea interioară, se vor odihni și își vor reîncărca bateriile.

Horoscop Taur

Pentru Tauri, ziua poate începe cu unele discuții în contradictoriu cu părinții sau șefii, însă totul se aplanează rapid. Ulterior, se bucură de înțelegere în relațiile cu cei apropiați, armonie și cooperare.

Horoscop Gemeni

Gemenii se bucură de aprecierea unor persoane importante, își cuceresc audiența, mai ales dacă se expun într-un spațiu public. Nativii își evidențiază armonios calitățile personale și câștigă capital de imagine.

Horoscop Rac

Racii reușesc să-și găsească starea de zen și nimeni și nimic nu le va perturba liniștea interioară. Se pot dedica unor practici spirituale sau poate aleg să citească o carte atipică sau să facă o călătorie în locuri sacre.

Horoscop Leu

Leii își refac rezervele de energie și se simt bine după agitația ultimelor zile. În cuplu pot discuta despre cheltuieli și pot reface strategia de administrare a finanțelor comune. Este o zi foarte bună pentru reconectare la partener.

Horoscop Fecioară

Fecioarele se bucură de tranzitul Lunii prin sectorul relațiilor, aspect care le face sociabile și plăcute de ceilalți. Se racordează ușor la frecvența partenerului sau a persoanelor cu care desfășoară activități comune.

Horoscop Balanță

Balanțele se refac destul de bine astăzi, dacă zilele trecute au exagerat cu distracțiile. Luna le susține să se odihnească și să aibă spor în desfășurarea activităților zilnice. Pot avea percepții extrasenzoriale cu care nu sunt obișnuite.

Horoscop Scorpion

Scorpionii se bucură de o stare afectivă bună. Sunt tandri, blânzi, visători și dornici să trăiască în armonie cu cei dragi. Trăirile sentimentale sunt intense și universul interior este plin de entuziasm, de bucurie și poftă de viață.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii se bucură de atmosfera de familie, de intimitatea căminului și se dedică unor activități plăcute care țin de casă și gospodărie. Sunt calmi, liniștiți și se simt confortabil din punct de vedere emoțional.

Horoscop Capricorn

Capricornii reușesc să se înțeleagă chiar și cu cele mai dificile persoane și vor transforma dialogurile în adevărate oaze de înțelepciune. Posibil să facă o călătorie care să le aducă bucurie, satisfacție și din care să învețe ceva.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii se bucură de multă încredere în ei înșiși și simt că lucrurile merg din ce în ce mai bine și în favoarea lor. Posibile câștiguri materiale și rezolvări favorabile ale unor situații financiare. Poți primi niște avantaje financiare sau cadouri.

Horoscop Pești

Peștii se bucură de calmul, liniștea și vindecarea adusă de tranzitul Lunii prin zodia lor. Sunt zile de odihnă, relaxare, recuperare și bucurie sufletească. Nativii au intuiție, imaginație și o sensibilitate crescută și pot face progrese pe calea evoluției.

 Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close