Entertainment

Horoscop zilnic 24 aprilie 2022. Gemenii pot afla secreteHoroscopul zilei de 24 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Gemeni pot afla secrete și adevăruri ascunse.

Ziua de Paște vine cu un aspect foarte plăcut și anume, un sextil între Mercur din Taur și Neptun din Pești, semn că armonia are șanse să se instaleze, în ciuda gândirii rigide și a frustrărilor pe care le provoacă careul lui Mercur cu Saturn. Acest context vorbește despre iertare și îngăduință, despre generozitate și ne stimulează intuiția, imaginație și inspirația.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii pot cheltui astăzi pentru bunăstarea și confortul lor și al persoanelor dragi. Pot avea discuții financiare sau discuții în care află un sfat important despre cum să facă bani din talentele lor.

Horoscop Taur

Taurii se bucură de revederi cu prietenii și discuții plăcute cu cei din anturaj. Vorbele nativilor acționează ca un pansament și primesc aprecieri și recunoaștere din partea celor dragi. Visează frumos la viitorul lor și asta le dă speranță.

Horoscop Gemeni

Gemenii s-ar putea să nu aibă chiar o zi de Paște așa cum își doresc și asta pentru că unele secrete, vești sau discuții le pot răscoli starea de spirit. Cu toate astea, preferă să se facă că nu văd realitatea.

Horoscop Rac

Racii trăiesc intens din punct de vedere spiritual această zi. Sunt iertători și empatici cu cei dragi și sunt o companie minunată. Posibile întâlniri plăcute cu prieteni și persoane cu care sunt pe aceași lungime de undă.

Horoscop Leu

Pentru Lei, ziua vine cu o atenționare. Pentru a evita conflictele cu cei mai în vârstă sau cu cei care au autoritate în viața lor, ar trebui să fie sinceri și deschiși. Este chiar o zi bună să asculte și să învețe din experiențele altora.

Horoscop Fecioară

Fecioarele au parte de o zi de Paște pe placul lor. Se înțeleg de minune cu cei cu care intră în contact, sunt sociabile și se fac plăcute. Pot avea parte de experiențe înălțătoare, de discuții spirituale și încărcate de înțelepciune.

Horoscop Balanță

Balanțele se bucură de sprijinul celor din jur în activitățile întreprinse și reușesc să nu piardă toată energia cu masa de Paști. Vor dori să le facă tuturor pe plac, dar și ele se vor simți protejate și răsfățate.

Horoscop Scorpion

Scorpionii pot profita de această zi magică pentru a face o declarație de dragoste, o cerere în căsătorie sau pur și simplu pentru a ierta pe cineva. Se simt bine, iubiți și fericiți, și au o creativitate care-i impresionează pe cei din jur.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii se bucură de sprijinul celor dragi în desfășurarea activităților legate de masa de Paște. Reușesc să-și deschidă sufletul, să fie mai împăciuitori și înțelegători cu familia și cu partenerul de viață.

Horoscop Capricorn

Capricornii pot fi foarte declarativi cu sentimentele lor. Deși nu le stă în fire, astăzi vor vorbi mai mult despre ceea ce simt, despre ceea ce-și doresc și rememorarea unor amintiri le va aduce bucurie. Cei singuri cuceresc ușor prin vorbele lor.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii cel mai probabil nu se vor abține de la mici atenții și cadouri pentru cei dragi, însă nu vor cheltui pe lucruri inutile, ci darurile lor vor fi foarte practice. Pe de altă parte, este o zi bună să-și prezinte partenerul familiei și să manifeste mai multă încredere în ei înșiși.

Horoscop Pești

Peștii sunt lingușitori, dar în sensul bun al cuvântului. Se apropie ușor de cei dragi, vorbele lor sunt mieroase și pot ierta mai ușor pe cineva care i-a dezamăgit. Se pot împăca cu partenerul, dacă au avut neînțelegeri.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close