Entertainment

Horoscop zilnic 2 aprilie 2022. Balanțele sunt conflictuale cu partenerulHoroscopul zilei de 2 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Balanță pot fi mai conflictuali în cuplu.

Luna părăsește semnul Berbecului, după ce ieri a format aici Lună Nouă, și intră în zodia Taur, ipostază din care ne va stimula simțul practic și nevoia de confort, atât emoțional, cât și financiar. Chiar dacă începem ziua cu energie, pe parcurs vom deveni mai calmi, mai răbdători, dar și mai comozi.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii pot să iasă la shopping astăzi pentru că fără îndoială vor găsi cele mai bune oferte și vor prinde cele mai avantajoase reduceri. Vor fi destul de chibzuiți în cheltuieli, însă nu vor ezita să-și satisfacă poftele.

Horoscop Taur

Taurii nu încep ziua cu prea mare chef, însă ulterior nu numai că-și schimbă starea de spirit, dar își recapătă și energia și încrederea în ei. Vor fi mai dornici de plimbări, de socializare și de relaxare, așa că niște planuri în acest sens vor aduce bucurie și confort emoțional nativilor.

Horoscop Gemeni

Gemenii pot profita de această zi pentru a se odihni. S-ar putea să fie frământați de unele gânduri sau de situații care li se repetă și-i agită. Încăpățânarea de a rămâne alături de unele persoane le poate face rău și azi pot conștientiza asta.

Horoscop Rac

Racii pot ieși cu prietenii și pot cunoaște persoane care să le deschidă noi orizonturi și cu care să empatizeze de la prima privire. Pot fi ajutați de cei apropiați în demersurile lor sau poate să materializeze un proiect. Este o zi foarte bună pentru planuri de viitor.

Horoscop Leu

Leii s-ar putea să cunoască o persoană importantă care să le deschidă o ușă spre afirmare sau să le facă o propunere profesională de nerefuzat. De la caz la caz, poate fi vorba și de faptul că se expun mai mult astăzi și se fac remarcați, devin vizibili într-un mediu.

Horoscop Fecioară

Fecioarele pot depăși o situație care le-a pus în dificultate. Poate fi vorba despre ceva legat de o călătorie sau de acte sau poate de un curs. Sau poate își dau seama că o experiență de viață trăită a avut, de fapt, învățăminte practice.

Horoscop Balanță

Balanțele sunt susținute să discute cu partenerul de viață sau cu terțe persoane despre o investiție comună. Pot ajunge la o înțelegere ușor dacă este vorba de un profit egal de ambele părți. Pe de altă parte, se bucură de o reconectare cu partenerul în intimitate.

Horoscop Scorpion

Scorpionii se bucură de momente plăcute alături de partener, cel mai probabil în intimitatea căminului. Este o zi foarte bună pentru a-și reorganiza relația, pentru a-și reaminti ce i-a unit, însă sunt sfătuiți să fie deschiși compromisului pentru a nu sfârși într-o ceartă.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii sunt sfătuiți să acorde mai multă atenție odihnei și alimentației și să facă mai multă mișcare. Deși sunt practici în tot ceea ce întreprind și au spor, s-ar putea ca starea generală să le joace feste și să le taxeze orice exces.

Horoscop Capricorn

Capricornii sunt încurajați de contextul astrologic să flirteze sau, dacă au deja o relație, să se dedice activităților în doi. O cină romantică poate fi exact ce au nevoie, mai ales dacă este servită în intimitatea căminului.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii își dedică ziua unor treburi gospodărești care nu mai suportă amânare. Pot avea parte de ajutorul familiei, însă trebuie să aibă grijă la discuțiile purtate pentru că pot ajunge în zone mai delicate și pot da naștere certurilor. Este nevoie să fie mai flexibili și atenți la nevoile celor dragi.

Horoscop Pești

Peștii pot vorbi despre ceea ce simt și vor reuși să clarifice neînțelegeri mai vechi. Chiar dacă discuțiile se leagă de trecut, ar fi ideal să nu le evite, ci să spună ceea ce au de spus, iar dacă au greșit, să-și ceară iertare.

 Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.